Je vám horúco? Pri TOP záberoch 40-ničky Hunzikerovej v bikinách teplota ešte stúpne

Obdivovaná, slávna a taká sexi! Moderátorka Michelle Hunziker patrí k ženám, ktoré sú s pribúdajúcim vekom čoraz krajšie.

22.08.2020 00:00
debata

V januári oslávila rodená Švajčiarka 43. narodeniny, ale pri jej záberoch v bikinách tomu snáď ani neuveríte. Svojich fanúšikov, ktorých má na Instagrame 4,7 milióna, usmiata blondínka zásobuje pomerne pravidelne svojimi zábermi v bikinách. A naozaj je čo obdivovať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Un po’ di “frescura” nel caldo di questi giorni!!!!!! #estateitaliana #fun #relax @oggisettimanale pics by @pierpapo_ferreri

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Hunziker (@therealhunzigram),

Ide zväčša o zábery z Talianska, kde krásna trojnásobná mama žije. Spolu s manželom, Tomasom Trussardim a ich dvoma malými dcérkami majú domov v Miláne. Časté sú preto snímky z talianskych pláží, krásna blondínka rada dovolenkuje aj na brehu jazera Como.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Un bacio dalle cascate di Alferello....ma che meraviglia...siamo sempre in Romagna!!! Wow wow wow!!! ❤️❤️❤️#italy

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Hunziker (@therealhunzigram),

Vychytená moderátorka miluje šport a je to na jej postavičke vidieť. Dokonalé bruško, stehná či zadok bez náznaku celulitídy, zvodný dekolt – kto by také telo neukazoval? Akékoľvek bikiny si Hunziker oblečie, vždy je to na jednotku.

Okrem dvoch malých dcér má slávna blondínka aj dospelú dcéru Auroru, ktorej otcom je taliansky spevák Eros Ramazzotti, s ktorým žila v manželstve v rokoch 1998 až 2002. Aj on vychováva s modelkou Maricou Pellegrinelli dve menšie deti – synov Raffaela (7) a Gabria (3). Oženil sa s ňou v roku 2014.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Taliansko #Michelle Hunziker

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Začnite sa zaoberať konečne aj sami sebou, nie len ľuďmi okolo vás.
Ak sa vám momentálne v niečom darí,...