Slávna Carrie v 55 rokoch na pláži? Vážení, tomu sa hovorí famózna forma!

Herečku Sarah Jessicu Parkerovú vníma verejnosť najmä v súvislosti s jej kultovou televíznou postavou Carrie Bradshawovej.

08.09.2020 00:00
debata
Herečka Sarah Jessica Parker na pláži v... Foto: Maciel-Ngre / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
556483736 Herečka Sarah Jessica Parker na pláži v Hamptons predvádzala svoje vyšportované a udržiavané telo.

Od skončenia nakrúcania seriálu už síce prešlo pekných pár rokov, ale jedna vec akoby sa nemenila.

Americká herečka sa počas uplynulého víkendu objavila na pláži v Hamptons, vychýrenom stredisku smotánky neďaleko New Yorku, a predviedla tam ukážkovú fyzickú formu. Už v časoch nakrúcania seriálu mnohé ženy ticho závideli hlavnej hrdinke jej štíhlu, no zároveň veľmi žensky tvarovanú postavu.

Sarah Jessica Parker vždy poctivo cvičila a zjavne sa stravovala len veľmi striedmo. Pravdepodobne aj vďaka genetike má však šťastie, že má doslova postavu modelky. V čiernych jednodielnych plavkách, ktoré s obľubou nosí, sa predviedla aj počas víkendového Labor Day v Hamptons a vyzerala famózne. Pri pohľade na telo tejto dámy by len málokto tipoval, že oslávila 55. narodeniny.

Herečka Sarah Jessica Parker ako Carrie... Foto: HBO
161838741 Herečka Sarah Jessica Parker ako Carrie Bradshaw v seriáli Sex v meste v "slip dress". Herečka Sarah Jessica Parker ako Carrie Bradshaw v seriáli Sex v meste v "slip dress".

Spoločnosť niekoľkonásobnej držiteľke ceny Emmy robil aj manžel Matthew Broderick a tiež skupina priateľov. Deti zjavne nechali tentoraz doma. Herecká dvojica vychováva tri ratolesti. Najstaršieho syna Jamesa porodila herečka v roku 2002 prirodzenou cestou. Dvojičky Marion a Tabithu im porodila náhradná matka v roku 2009.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #plavky #Sarah Jessica Parker #hviezdy vo forme

+ Ak zmenu sami nebudete chcieť, zmena sama nepríde, myslite nato.
Venujte čas finančnému plánovaniu, odmena vás...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...