Konkurencie má dosť, ale zbrane tiež slušné! McKinney vystavila dokonalé telo

Kedysi patrila k najhorúcejším objavom amerického modelingového sveta, no potom ju na tejto pozícii nahradila Emily Ratajkowski. Plavovláska Charlotte McKinney však nemusí hádzať flintu do žita.

11.09.2020 00:00
debata
zväčšiť Modelka a herečka Charlotte McKinney na pláži v... Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Modelka a herečka Charlotte McKinney na pláži v Malibu predvádzala svoje príťažlivé krivky. Modelka a herečka Charlotte McKinney na pláži v Malibu predvádzala svoje príťažlivé krivky.

Príťažlivá a bujnými prirodzenými krivkami obdarená modelka sa objavila pred pár dňami na pláži v Kalifornii a celkom pochopiteľne upútala pozornosť paparazzov. Na sebe mala oblečené len miniatúrne bikiny zviazané pár šnúrkami a na piesočnatej pláži vystavila na obdiv svoje ukážkové telo.

McKinneyovú svet spoznal vďaka šteklivej reklame na sieť fast-foodov v Amerike, ktorú premietali počas prestávky v zápase Super Bowl. Lepšej cesty ako sa zviditeľniť azda za veľkou mlákou ani niet. Blondínka sa však rozhodla nesústrediť len na modelingové príležitosti, ale už nejaký čas skúša šťastie aj pred kamerou.

To, že sa jej snaha vyplatila, potvrdzujú aj dva nové filmy, ktoré sa objavujú na americkom trhu v týchto dňoch. Reč je o projektoch Guest House a The Argument.

zväčšiť Zľava: Kate Upton, Charlotte McKinney a Emily... Foto: Profimedia
Zľava: Kate Upton, Charlotte McKinney a Emily Ratajkowski. Zľava: Kate Upton, Charlotte McKinney a Emily Ratajkowski.

Podobným smerom to však má namierene aj v úvode spomenutá Emily Ratajkowski, ktorú by nejeden fanúšik označil za tmavovlasú verziu McKinneyovej. Spoločného toho majú skutočne dosť – okrem hereckých ambícií aj záľubu v miniatúrnych bikinách a sexy krivky.

V Amerike tiež zvyknú McKinneyovú prirovnávať ku Kate Uptonovej. Pozrite si trio dám v bikinách a porovnajte. Ktorá je podľa vás najsexi?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #sexy #Charlotte McKinney

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...