Selena Gomez sa vyzliekla do plaviek, aby ukázala... štíhlu figúru aj jazvu!

Nestáva sa často, aby speváčka Selena Gomez zvereňovala zábery v plavkách. Pred pár dňami však urobila výnimku. A dôvod nebol len o predvádzaní sa na sociálnych médiách.

02.10.2020 00:00
debata

Dvadsaťosemročná megahviezda sa rozhodla podeliť s fanúšikmi o fotografiu v jednodielnych belasých plavkách a ukázať svetu jazvu, ktorá jej zostala po transplantácii obličky ešte v roku 2017. Priznala sa, že dlhý čas sa vôbec nechcela ukazovať a hanbila sa za jazvu. To sa však už zmenilo.

„Keď mi transplantovali obličku, pamätám si, aké ťažké boli prvýkrát ukázať moju jazvu. Nechcela som byť na fotkách, obliekala som si veci, ktoré ju zakrývali. Dnes však viac, než kedykoľvek predtým, sa cítim hrdá na to, kto som a čím som si prešla,“ napísala k fotografii, na ktorej odhaľuje jazvu na pravom stehne.

Fanúšikovia jej za zverejnený záber gratulovali a mnohí vyjadrili slová podpory. Objavili sa však tiež komentáre o tom, že Gomez výraznejšie v posledných mesiacoch schudla.

Počas karantény pritom speváčka vraj strávila viac času v kuchyni než kedykoľvek predtým. Výsledkom je dokonca program pre HBO Max, v ktorom Selena pripravovala jedlá sama doma v kuchyni so slávnymi šéfkuchármi online. Pre úspech prvej série projektu pod názvom Selena + Chef je už potvrdené, že televízia nakrúti s Gomezovou aj nové epizódy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #Instagram #plavky

+ Zdolajte svoje vlastné nedostatky a budete sami na seba právom pyšný.
Uprednostňujte úlohy a financie na...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...