Erotická šou pre všetky ženy pod taktovkou Rihanny! Koho vyzliekla tentoraz?

Môže byť ešte viac sexy? Speváčka Rihanna v piatok odpremiérovala ďalší film z uvedenia svojej kolekcie dámskej bielizne. A prizvala si k tomu množstvo známych žien.

04.10.2020 00:00
debata
zväčšiť Speváčka a dizajnérka Rihanna na zábere z... Foto: SITA/AP, Dennis Leupold
Rihanna Speváčka a dizajnérka Rihanna na zábere z prehliadky jej novej kolekcie značky Savage X Fenty.

Barbadoská rodáčka už niekoľko rokov okrem hudby podniká aj v kreatívnom priemysle. Na začiatku bola jej spolupráca so športovou značkou Puma, potom však prišli vlastné projekte, dekoratívna kozmetika, kolekcia oblečenia a tiež línia dámskej bielizne pod názvom Savage X Fenty.

Keď sa pred vyše polrokom konala prvá veľká „prehliadka“ kolekcie, celý módny svet hovoril o unikátnom zážitku a prevratnom prístupe k módnej prezentácii. Rihanna povolala slávne modelky, herečky či speváčky, vytvorila šou plnú tanca, hudobných vystúpení, ale najmä šou, v ktorej boli zastúpené ženy všetkých vekových či váhových kategórií, belošky, černošky aj Aziatkyči transgender modelky.

V duchu vysoko nastavenej latky sa rozhodla hviezda kráčať aj ďalej a v piatok sa svetovej premiéry na streamovacej platforme Amazon Prime dočkalo predstavenie kolekcie Jeseň 2020. Rihanne s ním pomohli mená ako Irina Shayk, Bella Hadid, Lizzo či Normani, ale aj Paris Hilton, Demi Moore alebo víťazka ostatného ročníka šou Ru Paul Drag Race Jaida Essence Hall. Medzi účinkujúcimi hudobnými hviezdami sa objavila napríklad speváčka Rosalia či spevák Miguel.

Už prvé zábery z pripravovanej šou, ktorú nakrúcali pred pár týždňami v New Yorku, naznačili, že pôjde o poriadne zvodný program. Diváci ho môžu od piatku zhliadnuť online, vy si pozrite s nami aspoň lákajúci trailer.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Rihanna #bielizeň

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....