Beckinsale v bikinách pri bazéne! Veď schová do vrecka aj dcérine rovesníčky

Len nedávno bola jednou z hviezd na veľkom gala evente v Monaku. Herečka Kate Beckinsale však nežiari len vo večerných toaletách. Táto dáma je totiž v ukážkovej forme aj vtedy, keď ich vyzlečie.

06.10.2020 00:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We were worried camp was dead- BIG PHEW- it’s not

Príspevok, ktorý zdieľa Kate Beckinsale (@katebeckinsale),

Britská rodáčka, ktorej by len málokto tipoval 47 rokov, na svojom Instagrame zverejnila poriadne provokatívny záber. Odetá len do bikín, obutá do lodičiek na vysokom podpätku a na vodítku držiac svoje dve mačky – tak si zapózovala pri bazéne luxusnej vily.

Aby toho nebolo málo, v bazéne na nafukovacom kolese pózuje príťažlivý a urastený muž v miniatúrnych plavkách. Ide o herečkinho osobného vizážistu a kamaráta Roba Schappyho.

„Báli sme sa, že ‚camp‘ je mŕtvy…Ale čoby! Ani náhodou,“ okomentovala momentku matka dospelej dcéry Lily (21), ktorá svojou formou by mohla pokojne konkurovať aj dcériným spolužiačkam. Pre veľký úspech, zdá sa, následne pribudla ešte jedna fotografia. Veľmi podobná, líši sa akurát tým, čo má herečka na sebe. Bikiny vystriedali totiž jednodielne plavky s prestrihmi.

Štyridsaťsedemročná herečka v uplynulých mesiacoch pútala pozornosť aj svojimi aférkami. Po jej boku sa totiž vystriedalo niekoľko výrazne mladších partnerov. Zatiaľ posledným je len 23-ročný hudobník Goody Grace, s ktorým fotografi zvečnili Beckinsaleovú ešte v auguste tohto roka. Na monacký event v Monte Carle, ktorý sa konal v polovici septembra, však brunetka prišla sama.

Herečka Kate Beckinsale v kreácii Georges... Foto: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia
559732663 Herečka Kate Beckinsale v kreácii Georges Chakra Couture na akcii Monte-Carlo Gala For Planetary Health.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Instagram #forma #Kate Beckinsale

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...