Jennifer Garner vyrazila na pláž: Postav(ičk)a po troch deťoch... na jednotku!

Na filmovom plátne ju síce nebolo dlho vidieť, ale herečka Jennifer Garner to vynahradí aspoň paparazzovskými momentkami. Reportéri sú jej totiž v pätách neustále.

06.10.2020 10:00
debata
Herečka Jennifer Garner si počas víkendu... Foto: GAC / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Herečka Jennifer Garner si počas víkendu vyrazila na pláž., Herečka Jennifer Garner si počas víkendu vyrazila na pláž.,

Aj počas uplynulého víkendu zachytili fotoparáty bývalú manželku herca Bena Afflecka, tentoraz priamo na pláži a vyzlečenú do plaviek.

Niekdajšia hviezda seriálu Alias sa stále udržiava vo forme a nič na tom nemení ani blížiaca sa päťdesiatka. Garner vyrazila k oceánu v jednodielnych plavkách modrej farby, ktoré príťažlivo zvýraznili jej ženskú postavu.

Po troch deťoch sa 48-ročná Garner udržiava vo forme pravidelným cvičením, no zároveň je dámou, s ktorou sa môže identifikovať množstvo ďalších žien a matiek. Hollywoodska hviezda pritom sobotňajšie popoludnie strávila so všetkými troma deťmi. A nezabudla sa pri tom správať zodpovedne. Ako zachytili aj objektívy fotoaparátov, vždy, keď sa pohla smerom k vode, alebo opustila miesto, kde mali s rodinou rozložené uteráky, nasadila si na tvár ochranné rúško.

Garnerovej spoločenská zodpovednosť sa pritom neobmedzuje len na jej snahu chrániť seba aj okolie v časoch koronavírusovej pandémie. Iba nedávno sa hviezda zapojila aj do „kampane“ pred blížiaciami sa prezidentskými voľbami. Vyzvala totiž svojich fanúšikov na Instagrame, aby sa nezabudli registrovať a šli voliť v rozhodujúcom súboji medzi Donaldom Trumpom a jeho protikandidátom Joeom Bidenom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Jennifer Garner #plavky

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Čerstvé ovocie a zelenina vám dodajú potrebnú energiu.
Čím skôr si prácu urobíte, tým skôr budete mať čas len...