Liz Hurley v bikinách je ako prírodný zázrak. A to ste ešte nevideli jej sestru!

Už roky púta pozornosť svojím udržiavaným a príťažlivým vzhľadom. Pozornosť sa ešte zintenzívni, keď sa herečka a filantropka Elizabeth Hurley vyzlečie do bikín. Ale zdá sa, že špičkovú formu majú v rodine v génoch.

02.12.2020 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Pred pár dňami zverejnila 55-ročná britská rodáčka záber na svojom Instagrame, ktorým propagovala vlastnú kolekciu plaviek. Ako inak, oblečená v jednom z modelov dvojdielnych bikín a odhaľujúca ukážkové telo. Ale to nebolo jediné, čo upútalo pozornosť.

S Hurleyovou totiž tentoraz na zábere zapózovala jej vlastná sestra Kate, ktorá je ešte o dva roky staršia ako hrdinka komediálneho hitu Austin Powers. Výsledná fotografia nejednej rovesníčke týchto dám, ale aj omnoho mladším ročníkom môže vziať dych. Sestry Hurleyové totiž vyzerajú skutočne skvelo.

V tomto prípade však upútala možno ešte viac spomenutá Kate Hurley, ktorá nie je (najmä britským) médiám celkom neznáma. Spoločne so slávnejšou sestrou sa v minulosti zúčastnila na viacerých spoločenských podujatiach (súrodenecké duo má veľmi blízky vzťah). V tom čase však pôsobila o niečo decentnejšie, možno až zakríknutejšie.

Z tmavovlásky sa však stala blondínka a to ubralo Kate Hurleyovej pár rokov, rovnako ako jej ich uberá skvelá fyzická forma. Niet pochýb o tom, že obsah dekoltu si nechala chirurgicky vylepšiť. Na tom však nie je nič zlé, ak je so sebou spokojná. A podľa záberu, ktorý sa pred pár dňami objavil online, si dovoľujeme tvrdiť, že skrátka musí byť…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sestra #bikiny #Instagram #Elizabeth Hurley

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....