Roztrhlo sa vrece so sexy herečkami v plavkách? Ďalšia ukázala krivky Venuše

Už niekoľko dní pozornosť paparazzov pútala herečka Sydney Sweeney, ktorá na Havaji nakrúca seriál Biely lotus. V plavkách bola skutočným magnetom. Teraz jej pribudla "konkurencia"... a dokonca sa objaví v rovnakom projekte.

03.12.2020 00:00
debata
Herečka Alexandra Daddario na pláži na Havaji. Foto: Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Herečka Alexandra Daddario na pláži na Havaji. Herečka Alexandra Daddario na pláži na Havaji.

Na havajskej pláži počas prvého decembrového dňa zachytili objektívy aj herečku Alexandru Daddario, rodáčku z New Yorku, ktorú diváci poznajú napríklad z detektívneho seriálu Temný prípad či filmového spracovania hitu Baywatch. V oboch tituloch ukázala táto 34-ročná rodáčka z New Yorku nielen svoj herecký talent, ale aj fyzické prednosti. A je celkom jasné, že zohrajú úlohu aj v prípade projektu Biely lotus z produkcie HBO.

Daddario si prestávku v nakrúcaní na Havaji užívala v mori a pri potápaní, objektívy ju zachytili v momente, keď vychádzala z vody po chvíľach strávených so šnorchlom. Brunetka zostala zjavne zaskočená z faktu, že ju sledovali reportéri a podľa výrazu tváre jej to príjemné veľmi nebolo. Jedno je však isté, obavy z toho, že by jej spravili zlú momentku, mať nemusí. V dvojdielnych čiernych bikinách predviedla skutočne ukážkové proporcie, kypré poprsie, štíhly driek a ukážkové stehná.

Vo filmovej oblasti sa toho momentálne veľa nedeje, no Daddario sa nemôže sťažovať na to, že by rok 2020 nebol spojený s viacerými projektmi. Herečka sa objavila napríklad v komédii 1 Night in San Diego a nahovorila Lois Laneovú pre animovaný príbeh o Supermanovi.

Očakáva sa tiež premiéra sci-fi filmu Songbird a Daddario by mala začať aj s nakrúcaním filmu Die in a gunfight, čo má byť údajne moderná verzia príbehu Rómea a Júlie. Práce na filme sa, najmä pre aktuálnu situáciu s koronavírusom, stále nezačali.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #Havaj #Alexandra Daddario #sexy

+ Ustrážte si svoje myšlienky, sila myšlienok je veľmi silná.
Pokračujte ďalej, nezastavujte sa pred prvým...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...