Hore bez rovno na ulici? Fešák z reality-šou o hľadaní lásky sa s tým nepára...

Preslávila ho reality-šou Bachelorette, v ktorej sa objavil ako jeden z adeptov na zoznámenie s hlavnou hrdinkou, ale tiež krátky románik so slávnou modelkou. Tyler Cameron je aj preto objektom paparazzov.

06.12.2020 13:40
debata
Hrdina z reality-šou a model Tyler Cameron na... Foto: VAEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Hrdina z reality-šou a model Tyler Cameron na zábere paparazzov. Hrdina z reality-šou a model Tyler Cameron na zábere paparazzov.

A nielen pre celebritné „známosti“. Dvadsaťsedemročný model a športovec, ktorého istý čas spájali s Gigi Hadidovou, patrí medzi príťažlivých a urastených Američanov, na ktorých ja radosť pozrieť, či už si otvoríte časopis alebo kliknete na internetovú stránku.

Cameron si to zjavne dobre uvedomuje, pretože chvíľ, keď ho možno vidieť v ukážkovej forme a takmer bez šiat, je viac ako dosť. Aj nedávno sa takto objavil na Floride pri svojom príbytku, keď vyskočil z automobilu a rozhodol sa pozdraviť neznámu dámu.

Fešný brunet vystúpil z auta len v červených voľných šortkách, inak však na sebe nemal vôbec nič. Reportéri tak mohli bez problémov zachytiť jeho svalnatú postavu, pevné brucho a stehná – skrátka ukážkový modelovský look.

Cameron je na podobné „zásahy do súkromia“ asi zvyknutý. Paparazzom do objektívu zamával a urobil niekoľko póz, pri ktorých mohli hľadáčiky zachytiť jeho postavu. O pár minút neskôr však už vyšiel z domu v tričku a teniskách.

Cameron je v blízkom kamarátskom vzťahu s ďalším hrdinom populárnych reality-šou Bachelor a Bachelorette Mattom Jamesom. Toho ohlásili v lete ako adepta na "starého mládenca (Bachelor), ktorý si bude v televíznej šou hľadať svoju vyvolenú medzi viac ako desiatkou vybraných dievčat. Dvojica mužov spoločne dokonca nakrúcala upútavku pre program. Cameron vraj želá svojmu kolegovi veľa šťastia a tiež zážitkov, ktoré tento formát prináša pri nakrúcaní, ale aj po jeho skončení.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #reality-šou #polonahí muži #Tyler Cameron

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...