Tak v čom teda chodí do postele? Pri stromčeku v sexy negližé, ale skutočnosť je...

Jej nezameniteľný úsmev a krásnu tvár poznajú dobre fanúšikovia módneho sveta aj ženskej krásy. Portugalská kráska Sara Sampaio je jednou z najznámejších modeliek sveta.

11.12.2020 00:00
debata
Topmodelka Sara Sampaio v pyžame na ulici.... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Topmodelka Sara Sampaio v pyžame na ulici. Prichytená paparazzmi. Topmodelka Sara Sampaio v pyžame na ulici. Prichytená paparazzmi.

Aj preto asi neprekvapí, že americkým reportérom stojí za to, aby striehli pred jej domom. Dvadsaťdeväťročná brunetka nedávno naplnila ich čakanie, ale otázne je, či to platilo aj pri očakávaniach. Hviezda značky Victoria's Secret sa totiž objavila pri vchodových dverách svojho príbytku, keď si išla skontrolovať odpadky a poštu. A prekvapivo mala na sebe ešte pyžamo.

Sampaio s ležérne zopnutými vlasmi v cope na temene hlavy, bez štipky mejkapu a v sivom pyžame síce stále pôsobila veľmi pôvabne. Ani zďaleka však nepripomínala krásku, ktorú si svet pamätá z prehliadkových mól či červených kobercov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Sara Sampaio (@sarasampaio)

Celkom zaujímavý kontrast potom nastal, keď Sampaio zverejnila na svojom Instagrame záber pri vyzdobenom vianočnom stromčeku (áno, aj ona má rada vianočnú výzdobu niekoľko týždňov pred príchodom vianočných sviatkov). Tentoraz už príťažlivá modelka pózovala pri čerstvo vyzdobenom strome v čiernom saténovom negližé. Krátka košieľka lemovaná čipkou zvýraznila jej ženské krivky a Sara s ňou stihla ešte aj urobiť reklamu spomenutému americkému výrobcovi dámskej bielizne.

Práve tu sa však niektorí fanúšikovia začali pýtať, ako to vlastne je s tou domácou garderóbou hviezdy z mnohých reklám. Žeby v skutočnosti uprednostňovala komfort a pohodlie pred „sexy“, no nie príliš pohodlnou odevnou výbavičkou? Odpoveď si dajte sami. Obrazový materiál určite napovie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #paparazzi #modelka #Sara Sampaio #negližé

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...