Kypré vnady, no štíhla ako prútik! Táto kráska sa vianočných dobrôt báť nemusí

Táto kráska asi doma nepečie vianočné koláčiky. Dôkazy máme hneď dva! Pozrite sa na záber z miamskej pláže, kde sa predvádzala v bikinách...

26.12.2020 00:00
debata (2)
Model ka a herečka Charlotte McKinney na pláži... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
Model ka a herečka Charlotte McKinney na pláži v Miami počas posledného víkendu pred príchodom Vianoc. Model ka a herečka Charlotte McKinney na pláži v Miami počas posledného víkendu pred príchodom Vianoc.

Reč je v tomto prípade o modelke a herečke Charlotte McKinneyovej, ktorú nepochybne poznajú fanúšikovia kyprých ženských kriviek už nejaký ten piatok. Blondínka, ktorej veľkú kariéru odštartovalo účinkovanie v reklame počas prestávky zápasu Super Bowl, sa aj po rokoch na výslní stále radí medzi sexy krásky.

Len pred pár dňami zachytili objektívy plavovlásku na pláži v Miami, kde sa predviedla v čiernych bikinách zakrývajúcich naozaj len to najnutnejšie z jej fyzickej výbavy. Maličké trojuholníky látky ledva dokázali udržať jej bujné poprsie a paparazzom sa podarilo zhotoviť niekoľko skutočne provokujúcich záberov.

McKinney však tentoraz prekvapila ešte čímsi navyše. Štíhla modelka je totiž akosi ešte štíhlejšie než zvyčajne. Ktohovie, či sa pred blížiaciami vianočnými sviatkami vrhla na diétu alebo venuje dlhý čas v lockdowne cvičeniu.

Jedno je však isté, driek má priam osí. O vianočných sladkostiach teda nemôže byť v jej prípade ani reči. Alebo sa na ich konzumáciu vopred pripravila. S touto štíhlou figúrou môže zjesť pokojne celý plech…

Brazílska modelka Tina Kunakey na pláži v...
Topmodelka Kaia Gerber predvádzala svoje krivky...
+22Modelka Olivia Culpo sa predvádzala na pláži v...

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Vianoce #Miami #sexy #Charlotte McKinney

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...