Celkom nahá! Verešová odhalila úplne všetko, pomáha vraj týraným deťom

U slovenskej modelky a celebrity zo stránok bulvárnych a spoločenských rubrík Andrey Verešovej je verejnosť už na nejaké tie provokácie zvyknutá. Preto vlastne možno ani neprekvapí, že sa opäť vyzliekla donaha.

10.02.2021 06:57
debata (13)

Štyridsaťročná rodáčka zo Žiliny dokonca na záber, ktorý musela „ozdobiť“ drobnou cenzúrou v oblasti bradaviek na odhalených vnadách, zverejnila na svojom Instagrame.

„Sny sa stávajú skutočnosťou. Limitovaný kalendár s mojím osobným venovaním na rok 2021. Posledných pár kusov v predaji. Výťažok z predaja putuje na pomoc opusteným a týraným deťom,“ napísala Verešová k čiernobielej fotografii, ktorej autorkou je fotografka Lucie Robinson.

Sociálna sieť dvojnásobnej mamy je pritom plná príťažlivých záberov, na ktorých udržiavaná štyridsiatnička predvádza svoje sexy tvary. Mnoho z nich vzniklo v Dubaji, kam sa modelka s celou rodinou vydala ešte začiatkom januára.

Zdá sa, že pobyt v teple a nerušená dovolenková atmosféra sa Verešovej a jej manželovi Danielovi Volopichovi zapáčili natoľko, že si rozhodli svoje chvíle v arabskej krajine predĺžiť na čo najdlhší čas. V záplave fotografií v bikinách však už pribudlo aj pár z kuchyne, takže je možné, že Verešová stále ešte pridáva na Instagram zvodné zábery z Dubaja, hoci sa už medzitým vrátili s rodinou do Česka.

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #nahá #kalendár #Instagram #Dubaj #Andrea Verešová

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...