Španielska kráska ako zvodná ozdoba miamskej pláže: Aha, ako sa predvádza!

Kto môže, užíva si teplé počasie a more. Do tohto zoznamu hviezd a hviezdičiek sa pridala aj španielska modelka a príležitostná herečka Claudia Bouza.

15.02.2021 06:57
debata
Modelka a herečka Claudia Bouza na pláži v... Foto: Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Modelka a herečka Claudia Bouza na pláži v Miami na Floride. Modelka a herečka Claudia Bouza na pláži v Miami na Floride.

Rodáčka z Barcelony sa doposiaľ mihla len v pár krátkych filmoch či dostala epizódne a maličké úlohy v pár projektoch, známejšia je ako modelka a zvodná kráska, ktorá sa pred objektívom predvádza najmä v sporom oblečení. V zozname má však aj kampane pre značky Hollister, Olay či magazín Cosmopolitan.

Keď ju pred pár dňami zachytili objektívy paparazzov v Miami, vlastne sa to veľmi nelíšilo od jej bežného pracovného dňa. Aj tentoraz bola v miniatúrnych bikinách a podľa záberov je zrejmé, že celkom ochotne predviedla svoje príťažlivé krivky.

Pôvabná brunetka sa presťahovala do USA vo veku 22 rokov, teda zhruba pred štyrmi rokmi. Rozhodla sa splniť si sen a venovať sa tomu, čo miluje, teda herectvu. Popri modelingu študovala na Lee Strasberg Theatre Film Academy a ešte pred štartom pandémie mala rozpracovaných niekoľko nových projektov. Časť z nich bolo pozastavených, no pôvabná Španielka dúfa, že rok 2021 bude v tomto smere o niečo priaznivejší.

Brazílska modelka Tina Kunakey na pláži v...
Topmodelka Kaia Gerber predvádzala svoje krivky...
+22Modelka Olivia Culpo sa predvádzala na pláži v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #modelka #herečka #Miami

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...