Naprataný výstrih Czoborovej aj Gaga Heribanová - čo OTO 2011 dal?

Na piatkovom vyhlásení cien OTO 2011 síce chýbali moderátorské tváre televízie Markíza, ale inak sa objavil takmer každý, koho už v minulosti zachytili televízne kamery.

10.03.2012 10:00
debata
Fitneska Zora Czoborová dorazila na slávnostné... Foto: Nikita Leto
Zora Czoborová Fitneska Zora Czoborová dorazila na slávnostné vyhlásenie v šatách, ktoré jej dekoltu nespravili najlepšiu službu.

Na slávnostný večer v novej budove SND kráčali známe tváre po červenom koberci. Väčšina z nich však ešte zahalená do kabátov, kožúškov či trenčkotov. Akurát Zora Czoborová to vzala po „hollywoodsky“. V chladnom počasí vykročila z pristaveného taxíka v tenučkých šatách s obrovským výstrihom. Neprehliadnuteľné poprsie v korzete okamžite priklincovalo pohľady prítomných, ale veľmi vkusne to nevyzeralo.

Známe slovenské dámy sa opäť snažila pripraviť na galavečer so striedavými úspechmi. Niektorej to vyšlo, inej menej. Neprehliadnuteľná však bola aj playmate a partnerka Borisa Kollára Andrea Heringhová – pravdepodobne v najdrahších šatách večera – od značky Lanvin.

Podnikateľ Boris Kollár prišiel so svojou... Foto: Nikita Leto
Boris Kollár a Andrea Heringhová Podnikateľ Boris Kollár prišiel so svojou partnerkou Andreou Heringhovou.

Už pri vstupe do budovy SND zaujala aj moderátorka Tamara Heribanová, ktorá si na slávnostný večer nasadila na hlavu parochňu v štýle Lady Gaga. Ani mnohí jej známi ju sprvu nespoznávali.

Ocenené osobnosti večera sa po priamom prenose vrhli do víru rozhovorov a fotení. S veľkou ochotou odpovedal takmer každý z nich. Pre tehotnú Petru Polnišovú, ktorá v čiernych šatách s drobným detailom krajky vyzerala veľmi pôvabne, išlo naozaj o vydarený večer.

Moderátorka Tamara Heribanová. Foto: Nikita Leto
Tamara Heribanová Moderátorka Tamara Heribanová.

Jej kolega, debutujúci ocenený Pyco, priznal, že nemohol uveriť, keď vyhlásili jeho meno. Pre Pravda.sk neskôr poznamenal s humorom, že „Slováci asi v televízii videli zrúteného tridsiatnika“.

Medzi hosťami piatkového gala sa objavili takmer všetci jojkárski moderátori. Práve oni tiež zotrvali vo foyer divadla – ocenení a mnohí herci sa odobrali do uzavretého VIP- salónika. Aj ich však v neskorších hodinách vylákala medzi ostatných hudba, ktorá vyhrávala v centrálnej časti budovy. Elena Podzámska s Matejom Chrenom debatovali s Jánom Ďurovčíkom. Kamila Magalová si večer užívala v spoločnosti kamarátky Ley Fekete a herečky Zuzana Kanócz či Andrea Karnasová vytvorili pôvabnú „úderku“ pri v jednom z naplnených krídiel divadla.

Herečka Elena Podzámska (vľavo) sa nezabávala... Foto: Nikita Leto
Elena Podzámska Herečka Elena Podzámska (vľavo) sa nezabávala len s partnerom Matejom Chrenom (vpravo), ale tiež Zorou Czoborovou a Jánom Ďurovčíkom.

Páni si pripíjali s dámami i navzájom, mnohí vzali partnerky do tanca a OTO 2011 sa končil už tradične divokou zábavou do skorých ranných hodín. V galérii si môžete pozrieť príchody hostí, zábery ocenených aj zabávajúcich sa na párty.

Fitneska Zora Czoborová dorazila na slávnostné...
Róbert Beňo vzal na OTO 2011 aj svoju tehotnú...
+40Moderátorka Erika Barkolová so svojím mužským...
debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...