Zamilovaná kráska z Rýchlo a zbesilo šla do bikín! Formu má ukážkovú, pozrite sa

Minulý rok prekvapila správou o tom, že sa rozpadlo jej manželstvo. Ale dlho sama nezostala. Herečka Jordana Brewster si užívala víkend na pláži s novým milencom.

10.03.2021 00:00
debata
Herečka Jordana Brewster na pláži v Santa... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
595692421 Herečka Jordana Brewster na pláži v Santa Monicy predviedla ukážkovú figúru v bielych dvojdielnych plavkách.

Jedna zo stálych hrdiniek filmovej série Rýchlo a zbesilo si vyrazila na pláž v Santa Monice v spoločnosti Masona Morfita, aktuálneho partnera, ktorý nie je v USA neznámy. V minulosti jeden z kľúčových členov predstavenstva v spoločnosti Microsoft je dnes prezidentom ďalšej veľkej firmy ValueAct Capital a okrem toho sa venuje aj ďalším ekonomickým a podnikateľským aktivitám.

Štyridsaťročná Brewster sa údajne s Morfitom spoznala cez spoločných priateľov. Prvýkrát ich médiá zachytili spolu v júli minulého roka, pár mesiacov po tom, čo sa objavili správy, že príťažlivá hnedovláska sa rozchádza s dlhoročným manželom Andrewom Formom (boli spolu od roku 2007).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa jordanabrewster (@jordanabrewster)

O tom, že medzi Brewsterovou a Morfitom to iskrí ako zvyčajne na začiatku nových vzťahov, niet pochýb. Paparazzovia dvojicu pristihli pri spoločných bozkoch a objatiach na pobreží. V hľadáčiku sa však ocitla aj herečkina fyzická forma. Dvojdielne biele bikiny odhalili ukážkovú figúru bývalej modelky a matky dvoch synov – Rowana a Juliana.

Rodáčka z Panamy by sa mala ako Mia Toretto (sestra hlavného hrdinu v podaní Vina Diesela) objaviť aj v pripravovanom deviatom filme série Rýchlo a zbesilo, ktorý nesie zatiaľ oficiálny pracovný názov F9. Kedy sa však diváci dočkajú veľkej premiéry v kinách, je stále otvorené. Súčasná pandemická situácia totiž premiéram veľkých blokbasterov nepraje a produkčná spoločnosť by určite nechcela prísť o veľké zisky, ktoré by kiná mohli filmu priniesť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #bikiny #nový pár #Jordana Brewster

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...