Dánka, ktorá očarila DiCapria stále vo forme! Bacha, tie plavky ledva skryli...

Krátky čas bola jednou z krások, ktoré zbalil slávny hollywoodsky starý mládenec Leonardo DiCaprio. Dánsku modelku Ninu Agdalovú však pozná svet aj z titulnej strany známeho plavkového magazínu.

24.03.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Agdal (@ninaagdal)

Dvadsaťosemročná modelka sa v minulosti objavila na titulnej strane Sports Illustrated Swimsuit Issue, čo nepochybne zvýšilo jej trhovú hodnotu, prinieslo niekoľko veľkých pracovných príležitostí a tiež medzinárodnú pozornosť. Tú si užíva dodnes a dôkazom je napríklad aj jej profil na Instagrame, ktorý sleduje vyše 1,6 milióna užívateľov.

Práve sociálne siete sa pre mnohé modelky stali kanálom na budovanie svojej „značky“ a v prípade Agdalovej, krásky z reklám na bikiny či spodnú bielizeň, to značí veľa odhalených momentiek. Jedna taká (teda vlastne dve) pribudli aj v úvode tohto týždňa, keď sa sexy Dánka predviedla v jednodielnych krikľavo ružových plavkách. Na prvý pohľad udrie do očí, že ide o veľmi odvážny model. Len pár centimetrov zakrýva intímne partie a Agdalovej zvodne tvarovaná figúra je hodná obdivu.

Dánska modelka Nina Agdal. Foto: SITA/AP, Evan Agostini
2018 Fashion Week amfAR Dánska modelka Nina Agdal.New York Dánska modelka Nina Agdal.

Tí, čo krásku sledujú na sociálnych sieťach, asi dobre vedia, že jej postava je aj výsledkom pravidelného cvičenia. Dánka, ktorá mala od malička k športu blízko, dokonca vytvorila v spolupráci s profesionálnymi trénermi a odborníkmi na výživu vlastný tréningovo-lifestylový program s názvom „The Agdal Method“. Lákadlom pre potenciálnych odberateľov, ktorí si program môžu zaplatiť, majú byť určite aj udržiavané tvary. Veď ktorá dáma by netúžila mať podobnú postavu ako práve Nina Agdal.

Mimochodom, po medializovanom, no krátkom romániku s Leonardom DiCpariom, bola príťažlivá Dánka chvíľu sama, no zdá sa, že svoju lásku už našla. Od roku 2017 totiž tvorí pár s Jackom Brinkley-Cookom, synom slávnej americkej topmodelky Christie Brinkleyovej. Ktohovie, možno pár tipov na postavu a sexy vzhľad dostala aj od svojej potenciálnej svokry…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nina Agdal (@ninaagdal)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #cvičenie #Instagram #plavky #forma #Nina Agdal

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...