Podľa rodného listu 50, podľa figúry v bikinách... no koľko by ste jej tipli vy?

Už niekoľko rokov patrí medzi jednu z najznámejších televíznych celebrít. Američanka Bethenny Frankel púta pozornosť znovu.

29.03.2021 00:00
debata (5)
Televízna hviezdička Bethenny Frankel si... Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
600570008 Televízna hviezdička Bethenny Frankel si odskočila zaplávať na Floride, paparazzovia zachytili aj masívny zásnubný prsteň na jej ruke.

Rodáčku z New Yorku, ktorú môžu aj mnohí slovenskí diváci poznať z reality-šou Skutočné paničky z New Yorku, sa objavila pred pár dňami na pláži na Floride. V dvojdielnych bikinách si to namierila do oceánu a následne si to po pár minútach plávania šinula späť na deku.

Paparazzovia, ktorí ju sledovali, mali hneď dvojnásobnú dôvod na radosť. Frankel im totiž opäť ponúkla pohľad na ukážkovú postavu. Mimochodom, Frankel oslávi tento rok už 51. narodeniny. Udržať sa vo forme je však zjavne súčasťou šoubiznisu a televíznej kariéry a snaha o to sa televíznej hviezdičke celkom zjavne darí.

Bethenny Frankel na vyhlásení cien 71. ročníka... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Bethenny Frankel na vyhlásení cien 71. ročníka Emmy Awards. Bethenny Frankel na vyhlásení cien 71. ročníka Emmy Awards.

Čo však bolo pre paparazzov rovnaké pútavé na záberoch z Floridy, je klenot na prstenníku. Zásnuby prsteň, ktorý dostala pred pár týždňami od svojho nového partnera. Pomyslenia na lásku a šťastie sa hviezda z reality-šou nevzdáva ani po dvoch nevydarených manželstvách.

To druhé, s podnikateľom Jasonom Hoppym, súd ukončil oficiálne len pred pár mesiacmi, hoci o rozvod pár požiadal už v roku 2012. Trvalo však ďalších deväť rokov, kým sa exmanželia dohodli a kým súd zväzok definítivne ukončil.

Dôvodom nepochybne bol aj zdĺhavý proces o získanie starostlivosti o dcéru Bryn, jediné dieťa Frankelovej a Hoppyho. Po rozvode sa však brunetka znovu rozhodla dať šancu manželstvu a prijala žiadosť o ruku od svojho aktuálneho partnera, filmového producenta a podnikateľa s realitami Paula Bernona.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Florida #bikiny #paparazzi #forma #zásnubný prsteň #Bethenny Frankel

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...