Ďalšia kráska z DiCapriovho zoznamu: V bikinách na pláži vyzerá skrátka parádne!

Aj ona patrí do zoznamu krások, ktoré sa v minulosti objavili po boku herca Leonarda DiCapria. Ich randenie netrvalo dlho, ale popularita Loreny Rae, nemeckej topmodelky, rozhodne neutrpela ani po jeho konci.

30.03.2021 00:00
debata
Nemecká topmodelka Lorena Rae na pláži v Miami... Foto: Profimedia
601728033 Nemecká topmodelka Lorena Rae na pláži v Miami predvádza príťažlivé krivky.

Dvadsaťšesťročná rodáčka z nemeckého Diepholzu sa objavila počas uplynulého víkendu na pláži v Miami a pohľad na ňu zlákal nielen návštevníkov pláže, ale aj zástupcov paparazzovského „cechu“. Dlhonohá hnedovláska s bezchybnými krivkami bola hotovým magnetom.

Lorena Rae, ktorá sa v minulosti objavila aj na prehliadke Victoria's Secret, mala na sebe oblečené dvojdielne bikiny s florálnym vzorom, ktoré zvýrazňovali jej príťažlivé krivky. Objektívy ju zachytili aj v debate s neznámym mužom, pravdepodobne sa pokúšajúcim o flirt s krásnou dovolenkárkou. Núdzou o mužskú pozornosť (či už v prípade bežných, alebo slávnych mužov) určite Lorena netrpí.

Topmodelka Lorena Rae počas jednej z prehliadok... Foto: Gisela Schober/Getty Images Publicity for ABOUT YOU
B02V1124.JPG 220121a Topmodelka Lorena Rae počas jednej z prehliadok módneho týždňa ABOUT YOU v Berlíne.

Hnedovláska, ktorá si zmenila priezvisko z pôvodného Rape (asi preto, že v angličtine toto slovo znamená znásilnenie), sa presadila, keď v roku 2017 odcestovala do New Yorku. Záujem veľkých značiek a výrobcov o pôvabnú 180 centimetrov vysokú Nemku bol takmer okamžitý.

Rae patrí do pätice nemeckých modeliek, ktoré sa objavili na prehliadke známeho výrobcu dámskej bielizne Victoria's Secret. Okrem nej to bola tiež Heidi Klum, Toni Garrn, Julia Stegner a Claudia Schiffer. Nedávno sa kráska objavila aj na berlínskej prehliadke portálu About You, ktorá sa však konala bez divákov a s prísnymi pandemickými obmedzeniami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Miami #sexy #Lorena Rae

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...