Steny izieb, šatne aj palubné dosky, jej vnady boli všade! Samantha Fox má 55

Steny izieb nevybúrených tínedžerov, skrinky na pracoviskách či palubné dosky kamiónov a nákladných automobilov - jej fotografie sa kedysi dali nájsť úplne všade. Jedna z najsexi speváčok osemdesiatych rokov má dnes 55, ako sa zmenil sex-idol mužov aj mnohých žien Samantha Fox?

15.04.2021 00:00
debata
zväčšiť Samantha Fox na zábere z roku 2009, keď sa... Foto: Brian Cassey / Shutterstock Editorial / Profimedia
222130889 Samantha Fox na zábere z roku 2009, keď sa zúčastnila v reality-šou I'm A Celebrity Get Me Out Of Here.

Samantha, ktorá sa narodila 15. apríla 1966 v Londýne, patrila už od tínedžerského veku k neprehliadnu­teľným ženám. Ako šestnásťročná sa prvýkrát objavila pred objektívom polonahá. Blondínka patrila medzi dámy, ktorých popularita výrazne narástla práve po tom, čo sa ich šteklivé fotografie objavili v dennej tlači. Vo Veľkej Británii bol totiž fenomén „dievčaťa z 3. strany“ niečím skutočne výnimočným a pomohol odštartovať kariéru mnohým celebritám. Fox patrila medzi priekopníčky.

Speváčka Samantha Fox na zábere z roku 2014.
1996: Samantha Fox sa preslávila aj šteklivými...
+5Anglická popová speváčka Samantha Fox.

Po pózovaní pre denník The Sun prišla aj ponuka od magazínov ako Playboy či jemu podobných. Blondínka s odhaľovaním sa pred kamerami a objektívmi zjavne nemala veľké problémy, vedela, že to môže byť v Anglicku 80-tych rokov cesta ku sláve. A nielen tam, čoho dôkazom je konieckoncov aj úspech v Európe či dokonca krajinách bývalého východného bloku.

Speváčka Samantha Fox si uchováva svoj pôvab... Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 96002594 Speváčka Samantha Fox si uchováva svoj pôvab dodnes.

V roku 1986 odštartovala Fox svoju spevácku kariéru a hit Touch Me sa okamžite ocitol na prvých priečkach hitparád vo viacerých krajinách. Medzi ďalšie európske hity sa zaradili skladby ako Nothing’s Gonna Stop Me Now, Naughty Girls (Need Love Too), Do Ya Do Ya (Wanna Please Me) či I Surrender.

Fox sa nevyhýbala ani ponukám z televízie, či už na moderovanie, hranie a dokonca na účasť v reality-šou, ďalší stále pretrvávajúci fenomén najmä britských a nemeckých obrazoviek, v roku 2009 sa zúčastnila ako jedna z účinkujúcich na programe I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!, neskôr tiež v programe Celebrity Big Brother.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Samantha Fox (@samanthafoxofficial)

Plavovláska, ktorá bola snom mnohých mužov, v súkromí miluje ženy. Po strate jej bývalej partnerky, manažérky Myry Strattonovej, ktorá podľahla rakovine prsníka v roku 2015, bola istý čas sama. Minulý rok v apríli sa zasnúbila s Lindou Olsenovou, o osem rokov mladšou dámou, ktorú spoznala v roku 2018.

Ku oslavám sviatku zamilovaných 14. februára tohto roka napísala Fox vyznanie svojej tmavovlasej partnerke na Instagrame. „Nádherného Valentína, čo viac si žena môže priať pre krásnu, milú, zábavnú, veselú a ženu mojich snov. Robíš ma takou šťastnou a takou milovanou.“ Fox pridala aj niekoľko spoločných záberov s Olsenovou. Preklikajte si ich vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #kariéra #spev #fotenie #Playboy #Samantha Fox #sexy #jubileá hviezd

+ Zelenina na tanieri znamená viac vitality a lepšiu náladu.
Stanovte si realistické ciele, aby ste sa vyhli...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...