Jej nové vlasy lámali rekordy, so sexy fotkami v korzete Billie Eilish 'zrúca' internet!

Nie je to tak dávno, čo americká speváčka Billie Eilish prekvapila svojich fanúšikov aj verejnosť vo všeobecnosti novým imidžom. Platinovými vlasmi. Dnes je už jasné, čo podnietilo jej zmenu. Tá, čo nasledovala, je ešte razantnejšia.

04.05.2021 00:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dena Neustadter Giannini (@denagia)

Devätnásťročná superhviezda, ktorá má na konte niekoľko cien Grammy, nafotila sériu záberov pre britský magazín Vogue, pričom jej nový imidž mnohým vyrazil dych. Široké nohavice a masívne často neforemné bundy vystriedali korzetové šaty, body či latexové rukavice. A z Eilishovej sa stala priam sexy siréna evokujúca atmosféru dekadentných nočných klubov 30-tych rokov minulého storočia.

O styling mladého talentu, ktorý len nedávno zverejnil aj nový singel Your Power, sa postarala britská štylistka Dena Giannini. Hviezda na jednotlivých záberoch predvádza kreácie z dielne Gucci, Mugler, Alexander McQueen, Burberry a nechýbajú ani kúsky výrobcu luxusnej dámskej bielizne Agent Provocateur. Speváčka na jednotlivých záberoch pôsobí naozaj zvodne a veľmi žensky a rafinovane.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dena Neustadter Giannini (@denagia)

Je však celkom pravdepodobné, že Eilish očakávala aj kritické reakcie od mnohých fanúšikov, keďže niektorí z nich na nej oceňovali fakt, že sa neštylizuje do podoby sexy popovej hviezdičky v odhaľujúcich kostýmoch. Ona sama na to reaguje priamo pre magazín Vogue.

„Prečo by som nosila korzet?“ Moja vec je, že si môžem robiť, čo chcem," vyhlásila Eilish. "Nerobte si zo mňa vzor len preto, lebo som vás nejakým spôsobom oslovila. Ukázať vaše telo, ukázať odhalenú pokožku – alebo aj nie – také niečo by vás nemalo pripraviť o rešpekt,“ dodala.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dena Neustadter Giannini (@denagia)

Fanúšikom aj sledovateľom odkázala, že by mali robiť to, vďaka čomu sa cítia dobre. "To je aj moja mantra. Ak sa chcete dať niečo zoperovať, choďte sa dať zoperovať. Ak si chcete obliecť šaty, o ktorých si niekto myslí, že v nich vyzeráte príliš veľká, vyse..e sa na to. Ak máte pocit, že vyzeráte dobre, vyzeráte dobre.“

Mimochodom, keď v marci speváčka zverejnila prvý záber s jej odfarbenými platinovými kaderami, fotografia zlomila internetový rekord a len za 24 hodín získala 18 miliónov lajkov. Momentálne je medzi desiatimi „najlajkovanejšími“ zábermi Instagramu v histórii.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #fotografie #bielizeň #Vogue #korzet #sexy #Billie Eilish

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...