Poplietla hlavu Greenovi aj Diddymu! Teraz jej potetované vnady obdivuje nový muž

Vzťah s hercom Brianom Austinom Greenom nemal dlhé trvanie, ale modelka Tina Louise dlho sama nezostala. Už niekoľko mesiacov sa stretáva s ďalším fešákom, ktorý zabŕdol aj do sveta šoubiznisu.

24.05.2021 00:00
611194025 Foto:
Modelka Tina Louise v spoločnosti nového partnera Bretta Oppenheima na kalifornskej Venice Beach.
debata (12)

Zdá sa, že má slabosť pre známych mužov. Zvodná modelka s potetovaným telom Tina Louise sa už niekoľko týždňov stretáva s novým partnerom. Ich lásku zvečnili aj pred pár dňami.

Potetovaná blondínka, ktorej krivky obdivuje na Instagrame viac ako 2,5 milióna sledovateľov, si vyslúžila väčšiu pozornosť verejnosti, keď sa minulý rok začiatkom leta objavovala po boku herca Briana Austina Greena. Herec, známy z Beverly Hills, bol v tom čase čerstvo po rozchode s manželkou Megan Foxovou a obdarená blondínka mu vraj celkom počarila. Trvalo to krátko a už o pár mesiacov zachytili paparazzovia Louiseovú v spoločnosti rapera Diddyho.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@tinalouise)

Aj v tomto prípade podľa zdrojov z jej okolia išlo skôr o flirtovanie a príjemný spoločne strávený čas. Zdá sa však, že ten najnovší má už vážnejšie kontúry. Louiseovú aj pred pár dňami zachytili objektívy v spoločnosti Bretta Oppenheima, hrdinu reality-šou Selling Sunset. Dvojica si na pláži spoločne s priateľmi zahrala plážový volejbal a následne sa v romantickom držaní za ruky pobrali domov.

Tina Louise (39) a jej o šesť rokov starší partner informovali o svojom vzťahu oficiálne začiatkom apríla. Obaja tak urobili na sociálnej sieti. Len pre zaujímavosť, ani herec Brian Austin Green sám nezostal. Už niekoľko mesiacov tvorí pár s tanečnicou Sharnou Burgesovou.

megan fox Čítajte viac Megan Fox je už zabudnutá! Briana Austina Greena opantala sexi tanečnica

© Autorské práva vyhradené

12 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #partner #Instagram #Tina Louise

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...