Talianka Gregoraci na pláži predvádza ukážkové krivky: A po boku? Predsa jej ex!

Aj rozísť sa dá v dobrom. Príkladom je bývalá modelka a talianska celebrita Elisabetta Gregoraci, ktorej najväčšiu slávu prinieslo manželstvo s bossom F1 Flaviom Briatorem. A tiež zvodné krivky.

02.06.2021 00:00
613289774 Foto:
Bývalá modelka Elisabetta Gregoraci na pláži Forte dei Marmi strávila deň v spoločnosti syna Nathana aj svojho exmanžela.
debata (2)

Brunetku zachytili objektívy počas uplynulého víkendu na pláži Forte dei Marmi pri Ligurijskom mori. Nedali sa prehliadnuť dve dôležité veci. Po prekročení štyridsiatky disponuje rodáčka z talianskeho Soverata stále svojimi pôvabnými krivkami a modelkovskou líniou. Štíhlu postava s tvarovanými proporciami predvádzala Gregoraci v dvojdielnych plavkách a nik nemohol prehliadnuť, že je v ukážkovej forme.

Rovnako nebolo možné nevšimnúť si mužskú spoločnosť. A tou nebol nik iný ako samotný Flavio Briatore, exmanžel a otec jej syna Nathana. Rodina aj po rozvode, ktorý prebehol v roku 2017 udržiava spoločné vzťahy a dokonca trávia spolu dovolenky – dôvodom je práve blaho jedenásťročného potomka, ktorého Elisabetta priviedla na svet ešte počas manželstva.

Sedemdesiatje­denročný Briatore a jeho bývalá manželka Elisabetta Gregoraci (mladšia od neho o rovných 30 rokov) sa údajne rozviedli pre rutinu v ich zväzku, no špekulovalo sa aj o tom, že v hre je prítomnosť tretej osoby. Bulvárne médiá síce pracovali s touto verziou, no dvojica ju nekomentovala.

Flavio Briatore je dobre známy nielen ako výrazná postava Formuly 1, ale tiež ako muž s povesťou veľkého záletníka. Tú si budoval najmä pred svadbou s tmavovlasou Taliankou, v zozname jeho expartneriek je napríklad aj modelka a televízna hviezda Heidi Klum. S Klumovou má Briatore jej najstaršiu dcéru Leni, ktorú najprv odmietal uznať za svoju – no neskôr podstúpil test otcovstva a odvtedy Leni podporuje a dokonca sa s ňou aj príležitostne stretáva.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #rozvod #pláž #bikiny #Flavio Briatore #Elisabetta Gregoraci

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...