Kratučké šortky, podprsenka a parádne tehličky! Zaľúbená Megan Fox sa zastavila za milým

Aj bežná návšteva partnera počas bieleho dňa môže vyvolať záujem fotografov, ak sú jej protagonistami slávna hollywoodska herečka a úspešná hudobná hviezda. Megan Fox pritom nasadila do hry svoj ukážkový vzhľad a formu.

06.06.2021 00:00
613917293 Foto:
Herečka Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly v uliciach Los Angeles.
debata (3)

Tridsaťpäťročná americká herečka sa objavila v uliciach Los Angeles, keď sa zastavila v nahrávacom štúdiu za hudobníkom Machine Gun Kellym. Dvojica tvorí pár už zhruba rok a zdá sa, že sú ako dve zamilované hrdličky.

Hviezda hitov Transformers či Teenage Mutant Ninja Turtles bola neprehliadnuteľná aj vďaka svojej garderóbe. V slnečnom LA, kde momentálne teploty stúpli celkom vysoko, si vystačila s kratučkými šortkami a podprsenkovým topom. Pomer odhalenej a neodhalenej kože bol jasný, no okrem sexi kriviek upútala ešte jedna vec – Foxovej vypracované brušné svaly. Trojnásobná mamička sa celkom zjavne udržiava vo forme.

zväčšiť Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly... Foto: SITA/AP, Chris Pizzelo
2021 iHeartRadio Music Awards Megan Fox a jej partner Machine Gun Kelly prišli opäť spoločne.

Dvojicu bolo v posledných týždňoch vídať na niekoľkých spoločenských akciách, pričom sa Fox spoločne s Kellym aj spokojne a bez ostychu fotografovali spoločne. To napríklad v minulosti nebolo až takí zvyčajné, herečkin bývalý manžel Brian Austin Green sa zvyčajne držal v úzadí počas spoločenských akcií, aby nechal priestor svojej sexy polovičke.

Megan je však magnetom aj v mužskej spoločnosti vysokého a štíhleho speváka. Na ceremoniáli nedávnych cien iHeartRadio Music Awards zaujala ostroružovou kreáciou Mach & Mach a iba pár dní predtým sa v odvážnom modeli šiat Mugler predvádzala na cenách Billboard Music Awards.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Megan Fox #paparazzi #forma #Machine Gun Kelly

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...