Ona v bikinách, on s potetovanými svalmi: Slávny párik si užíva idylku na Havaji

Havajské slnko a skvelá rodinná atmosféra - oboje si užíval známy šoubiznisový párik Adam Levine a Behati Prinsloo. Hudobník a topmodelka sa však nevyhli pozornosti paparazzov.

08.06.2021 00:00
614539694 Foto:
Spevák Adam Levine na pláži havajského ostrova Maui predvádzal svalnatú figúru.
debata (3)

Reportéri zachytili manželskú dvojicu spoločne s deťmi a skupinkou priateľov počas návštevy jednej z pláži ostrova Maui. Pôvabná Prinsloo, ktorá v minulosti patrila medzi kľúčové tváre značky Victoria's Secret, sa predvádzala v dvojdielnych športových bikinách a okolie mohlo obdivovať jej štíhlu, športom udržiavanú postavu.

Rovnaké však platí aj v prípade jej slávneho manžela. Levine síce oslavuje tento rok 43. narodeniny, no formou ho možno porovnávať aj s omnoho mladšími mužmi. Potetovaný líder formácie Maroon 5 sa v plavkových šortkách promenádoval po pláži, nosil na ramenách jedno zo svojich detí aj vo vlnách dvíhal nad hlavu pôvabnú polovičku. Až by sa mohlo zdať, že to všetko robil práve preto, aby vynikli jeho svaly a pevné ramená.

zväčšiť Topmodelka Behati Prinsloo na pláži ostrova Maui. Foto: Stewy / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
614539672 Topmodelka Behati Prinsloo na pláži ostrova Maui.

Na Havaji sa pritom šoubiznisová rodinka objavila v spoločnosti ďalšieho známeho muža – herca Erica Olsena, ktorého aj niektorí slovenskí diváci poznajú z projektu NCIS: Los Angeles. Dvojici robil spoločnosť ešte osobný tréner Austin Pohlen, ktorý má zjavne na svedomí ukážkovú formu oboch pánov.

Adam Levine pravdepodobne oddychuje predtým, než sa znovu pustí do práce. Len nedávno oznámil, že sa vracia do speváckej súťaže The Voice, v ktorej pred rokmi pôsobil ako jeden z porotcov. Pôjde o jubilejnú, dvadsiatu sériu projektu a tak sa tvorcovia rozhodli osloviť práve jedného z najpopulárnejších porotcov v histórii programu. Okrem Levina sa do kresla porotkyne znovu posadí aj Gwen Stefani.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Adam Levine #Havaj #Behati Prinsloo

+ Nenechávajte svoje myšlienky len pre seba, podeľte sa s niekým o nich.
Čas je cennejší ako peniaze, využite ho...

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...