Šelma v Saint-Tropez! Švédska playmate vyrazila na pláž, stále je vo skvelej forme

Mohlo by sa zdať, že jej život je jedna veľká dovolenka. Modelka, niekdajšia playmate a príležitostná herečka Victoria Silvstedt si opäť užívala slnko a more.

28.06.2021 05:38
618151915 Foto:
Bývalá playmate Victoria Silvstedt prichádza do plážového klubu Club 55 Beach v Saint-Tropez.
debata (1)

Švédsku rodáčku, ktorá sa preslávila už pred pár rokmi vďaka svojim „odhaleným“ aktivitám, zachytili objektívy na Francúzskej riviére.

Pre blondínku sú mestá ako Cannes či Saint Tropez milovanými destináciami a aj tentoraz sa rozhodla stráviť úvod leta v milovanom Saint Tropez a jednom z jeho luxusných klubov. Samozrejme, dopriala aj pohľad na jej stále udržiavané krivky vo zvodných bikinách.

Dlhonohá Švédka si obliekla model vzorovanej vystuženej podprsenky s leopardím vzorom, ku ktorému pridala asymetrickú bielu sukňu z bielej madeirovej čipky. Slamené doplnky, mohutná hriva plavých vlasov a zvodné pózy pred paparazzovskými objektívmi – Silvstedt skrátka vie, že profesionálka musí zostať aj v momentoch, keď by to mnohí od nej neočakávali.

Dnes 46-ročná Victoria sa tiež stále udržiava v ukážkovej forme, za čo údajne vďačí nielen dobrým génom, ale tiež pravidelnému cvičeniu a obmedzenému jedálničku.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Francúzsko #bikini #Victoria Silvstedt

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...