Pocisková šla na Instagrame do bikín. Dones mi to brucho, píše jej známa kolegyňa

V dovolenkovej nálade si posledné dni užíva aj známy slovenský šoubiznisový pár - speváčka a herečka Nela Pocisková a jej partner Filip Tuma, ktorého diváci poznajú najmä ako jedného zo seriálových "oteckov".

08.07.2021 00:00
debata (5)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@pociskova.nela)

Vďaka sociálnym sieťam sa aj slovenskí fanúšikovia Pociskovej mohli dozvedieť, že šoubiznisová rodina vymenila Slovensko za krajinu s minimálne rovnako vysokými teplotami, no morom navyše. „Už je dobre. Slnko, more, rodina. Nič viac mi netreba,“ napísala sympatická tvár z televíznych obrazoviek k záberu, ktorý zdieľala na sieti.

Fanúšikom a dokonca ani jej celebritným kolegom a kolegyniam neušiel jeden dôležitý detail – forma, akou sa Pocisková môže pýšiť. „Dones mi odtiaľ také brucho, pls,“ napísala jej k fotografiam ďalšia známa celebritná mamička – herečka a moderátorka Kristína Tormová.

Ďalšie dámy, ako Dara Rolins, Ivana Gáboríková či Katka Jakešová jej k fotografii pridávali zase nadšené emotikony.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa (@pociskova.nela)

Spokojná Nela okrem vlastných záberov pridala aj fotografiu svojho partnera Filipa Tumu – tiež v plavkách. Ten síce nemaká na svojej postave tak tvrdo ako jeho polovička, ale nadšené reakcie Pociskovej sledovateľov si vyslúžil tiež. Najmä ako starostlivý otecko.

Kde dovolenkuje slovenský šoubiznisový párik, nie je jasné, keďže Nela Pocisková dávkuje verejnosti len naozaj minimum zo svojho privátneho života.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #bikini #forma #Nela Pocisková

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...