Lopezovej slávne pozadie po 30 rokoch v šoubiznise?! Forma ešte lepšia ako zamlada

Jej forma púta pozornosť už roky. Aj fakt, že vyzerá akoby sa jej vek nedotýkal. Speváčka a herečka Jennifer Lopez nedávno o tom opäť presvedčila. A na svoje si prišli aj obdivovatelia jej ženských tvarov.

12.07.2021 00:00
620890838 Foto:
Speváčka a herečka Jennifer Lopez predviedla svoju príťažlivú figúru v úzkych džínsach.
debata (3)

V minulosti Lopezovú často velebili za jej kyprejšien ženské tvary, patrila vlastne medzi prvé celebrity, ktoré vrátili do pozornosti a tiež popularity kyprejšie pozadie a boky. Niekto by možno povedal, že si na nich čiastočne postavila kariéru (podobne ako neskôr Kim Kardashian), no pravdou je, že v prípade Lopezovej sú jej krivky najmä vizuálnym bonusom k talentu a tvrdej práci.

Práve drina, tvrdý tréning a životospráva sú pravdepodobne podpísané aj na fakte, že pár mesiacov pred oslavou svojich 52. narodenín vyzerá latino-diva stále špičkovo. A jej zvodné proporcie akoby sa ani nezmenili – ba skôr naopak, vyzerajú lepšie než kedykoľvek predtým.

"Vax Live: The Concert to Reunite the World" Čítajte viac Lopez vystavuje sexy telo! Tajomstvo jej krásy? Pozrite sa na mamu a pochopíte

Lopez sa počas uplynulého víkendu objavila v uliciach Los Angeles, kam sa vrátila z krátkeho výletu v newyorskom Hamptons. Prilákala na seba pozornosť paparazzov už samotnou prítomnosťou a následne aj odevným stylingom. V čiernom elastickom roláku a úzkych svetlých džínsach bolo jasne vidieť tvarovanú figúru matky dvoch detí a slávnej entertainerky, ktorá aj po päťdesiatke dokáže odtancovať bez problémov celý koncert s tanečníkmi mladšími od nej o polovicu.

Speváčka je momentálne v centre pozornosti aj pre svoj obnovený vzťah s hercom Benom Affleckom. Niektoré zdroje z jej okolia tvrdia, že momentálna spokojnosť v jej živote sa ešte viac podpisuje na tom, že vyzerá tak výborne. Nuž, niečo na tom môže byť. Dvojicu v zamilovanom objatí zachytili pár dní predtým v spomenutom Hamptons – viac tu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #paparazzi #forma #pozadie

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...