Valábik na Instagrame pritvrdil. Nohavice dolu, predvádza sa len v boxerkách!

Niet ani najmenších pochýb o tom, že moderátor, komentátor a bývalý hokejista Boris Valábik si uvedomuje svoju fyzickú príťažlivosť a popularitu, ktorú mu prináša najmä na sociálnych sieťach. Ako inak si vysvetliť toľko "sexy" záberov.

12.07.2021 00:00
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

Polovičku dvojice Boris a Brambor, ktorá na obrazovkách RTVS uvádza vlastnú talk-šou, sleduje na Instagrame bezmála 57 tisíc užívateľov (čo na slovenské celebritné pomery zase nie je až také ohurujúce číslo – pre porovnanie Zuzana Plačková má vyše 750-tisíc, Rytmus 685 tisíc a Majk Spirit bezmála 490-tisíc).

Valábik však asi pochopil, že ak použije zbrane, ktoré mu nadelila do vienka príroda a okrem nej aj roky tvrdého tréningu, môže svoju fanúšikovskú základňu rozšíriť. Za posledné obdobie na jeho profile pribudlo niekoľko fotografií z fitness centra, hore bez na terase či v bazéne alebo najnovšie aj fotografia len v spodnej bielizni.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

Práve tá „posledná“ vyvolala asi najväčší rozruch, keď sa na nej 35-ročný rodák z Nitry vyzliekol len do obopnutých boxeriek a do objektívu predviedol vyšportovaný svalnatý chrbát aj zadok. „Zajtra čakám v bulvári titulku, že známy Slovák sa odhalil,“ napísal mu jeden zo sledovateľov. Ďalšia užívateľka zložila moderátorovi kompliment za super fotku a iná (či iný) zase pridali návrh, aby dal dolu aj boxerky, lebo „však je teplo“.

Mnohí Valábikovi sledovatelia očakávali aj nejakú ironickú poznámku od Mariána Gáboríka, ktorý sa nebojí urobiť si zo svojho kolegu a kamaráta srandu aj verejne. Zatiaľ však žiadna neprišla. Ale ktohovie, ak Valábik pridá aj navrhovaný záber bez boxeriek…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boris Valábik (@borisvalabik)

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Instagram #Boris Valábik #boxerky

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...