Po odhalenej hrudi mini bikiny! Bella Hadid sexy a mokrá z mora, šťastná z lásky

V nedeľu večer bola absolútnou hviezdou červeného koberca v Cannes. O pár hodín neskôr si však užívala bez mejkapu aj honosných šiat - len v miniatúrnych bikinách a po boku nového partnera. Zamilovaná Bella Hadid.

14.07.2021 00:00
621164617 Foto:
Topmodelka Bella Hadid predviedla svoje príťažlivé krivky na súkromnej pláži vychýreného Hotel Eden Roc.
debata

Americká topmodelka, ktorá je na Francúzskej riviére ako ambasádorka značky Dior, ale tiež na pozvanie viacerých módnych značiek, odštartovala nový týždeň naozaj ukážkovo. Na súkromnej pláži vychýreného hotela Eden Roc, ktorý každoročne hostí celebrity zo všetkých kútov sveta. Nebola však sama, po jej boku sa objavil aj štíhly a vyšportovaný mladík – údajne Hadidovej nový partner.

Ako americké šoubiznisové portály zistili, ide o Marca Kalmana, ktorý sprevádzal 24-ročnú Bella do Cannes a podarilo sa mu to celkom bez pozornosti. Málokto totiž ešte pred pár dňami tušil, že hviezda z reklám Dior, Chanel či Fendi je opäť zaláskovaná. Jej posledným výraznejším a sledovanejším vzťahom bol ten so spevákom Weekndom.

zväčšiť Topmodelka Bella Hadid trávi čas vo Francúzsku... Foto: FJMG / Spread Pictures / Profimedia
621173088 Topmodelka Bella Hadid trávi čas vo Francúzsku so svojím novým priateľom Marcom Kalmanom.

Kalman sa o štíhlu modelku príkladne staral, čo dokazujú fotografie paparazzov. Po tom, ako sa dvojica vykúpala vo vlažnom mori, zabalil ju do uteráka a starostlivo ju sušil. Bella bola v dobrej nálade a takmer celý čas nestrácala úsmev z pier. V dvojdielnych čiernych bikinách predviedla svoju ukážkovú modelkovskú figúru.

V nedeľňajší večer na filmovom festivale sa americká modelka objavila v kreácii Schiaparelli Haute Couture – odvážnych šatách s odhalenou hruďou, na ktorej prsia prekrýval šperk v tvare pozlátených priedušiek. Za tento moment si vyslúžila Bella ódy z módnej obce aj od fanúšikov. Viac si prečítajte tu.

Topmodelka Bella Hadid prišla na premietanie...
Herečka Kasia Smutniak pózuje fotografom v...
+9Camila Coelho v kreácii od Nicolasa Jebrana.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Cannes #partner #Bella Hadid

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...