40-nička Heidi Klum kontra jej 17-ročná dcéra Leni! Tu je ich súboj v bikinách

Slávna nemecká rodáčka Heidi Klum si užíva rodinnú dovolenku pri brehoch ostrova Capri.

03.08.2021 00:00
debata

Spolu s manželom, Tomom Kaulitzom (31) a jej deťmi, dovolenkujú na luxusnej jachte. A užívajú si ju so všetkými výhodami, ktoré k tomu patria.

zväčšiť Heidi Klum dovolenkuje na jachte pri Capri. Foto: Profimedia
heidi klum Heidi Klum dovolenkuje na jachte pri Capri.

Paparazzi fotografi sú pri tom a tak sú k videniu zábery nielen 48-ročnej hviezdy v bikinách, ale aj jej 17-točnej dcéry Leni. Tá už istý čas ide v šľapajach svojej slávnej mamy a čoraz viac sa zviditeľňuje vo svete modelingu, stala sa aj súčasťou tímu 16. série súťaže, ktorú v Nemecku vysiela stanica PRO 7 – Germany's Next Topmodel. Ale stihla sa už objaviť aj na niektorých titulkách nemeckých módnych magazínov, okrem iného si spolu s mamou Heidi zapózovala na obálke magazínu Vogue.

zväčšiť Leni (17), dcéra Heidi Klumovej, dovolenkuje na... Foto: Profimedia
heidi klum Leni (17), dcéra Heidi Klumovej, dovolenkuje na jachte pri Capri.

Leni vystavila svoje pekné telo slnečným lúčom sa tak sa pri pohľade na obe ženy v bikinách nevyhneme porovnávaniu. Je jasné, že gény nepustia a tak 17-ročná Leni môže hrdo predvádzať peknú postavičku, ktorú z časti zdedila práve po svojej slávnej mame.

Heidi Klum na archívnom zábere z roku 2018. Čítajte viac Klumovej 16-ročnú dcéru kritika neodradila! Opäť sa predvádza na titulke

Zatiaľ, čo Heidi svoju dcéru Leni v modelingovej kariére podporuje a „razí“ jej cestu na vrchol, jej otec, spevák Seal, je už opatrnejší a modeling nevidí práve v ružových farbách, čo sa zamestnania pre Leni týka.

heidi klum Čítajte viac Sealov ďalší útok na Klumovú! Toto si myslí o modelingovej kariére 17-ročnej dcéry Leni

Klum a Seal sa rozišli v rou 2012, rozvod bol ukončený v roku 2014. Tri deti má Klum s bývalým manželom, spevákom Sealom, s ktorým žila od roku 2005. Otcom dcéry Leni je Flavio Briatore, niekdajší manažér F1. Seal si ju však počas ich manželstva osvojil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Heidi Klum

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...