Iba rozhalený župan, pod ním ukážkové... Rita Ora skrátka vie ako zaujať!

Keď sa začiatkom roka presídlila do ďalekej Austrálie, mnohí si mysleli, že tak urobila len kvôli pandémii covidu a lepšej situácii, ktorá panovala u protinožcov. Speváčku Ritu Oru však zlákalo aj niekoľko ďalších dôvodov.

11.08.2021 00:00
LA Premiere of "The Suicide Squad" Foto: ,
Speváčka Rita Ora v kreácii Azzi & Osta.
debata (4)

Britská rodáčka, ktorej v žilách koluje balkánska krv, začala pred pár mesiacmi randiť s novozélandským režisérom Taikom Waititim, ktorý v Austrálii nakrúcal štvrtý film o Thorovi. A okrem toho tiež prijala ponuku sadnúť si do poroty speváckej súťaže The Voice Australia.

Nakrúcanie sa odohrávalo už pred niekoľkými týždňami, prvú epizódu však mohli diváci vidieť až v týchto dňoch. Ora ju patrične uviedla na svojom konte na Instagrame – oficiálnymi promo-zábermi. Nebola by to však sexy speváčka, keby nepridala čoskoro aj niečo šteklivejšie. A tak sa fanúšikovia dočkali momentiek v župane, ktorými sa poďakovala za prvé nadšené reakcie divákov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora)

„Ďakujem vám za všetku tú lásku. Som veľmi rada, že sa vám Voice Australia páči. Je tam toľko talentu a ja sa neviem dočkať, kým ho všetok uvidíte,“ napísala Ora k záberom, na ktorých pózuje v rozhalenom župane a naostro. Nuž, talentom nepochybne disponuje aj ona sama. Nielen speváckym, ale aj talentom provokovať. Obliny jej poprsia zjavne nadchli tisícky fanúšikov.

Speváčka sa medzitým stihla presunúť na americký kontinent. Minulý týždeň sa na premiére filmu Suicide Squad objavila práve v spoločnosti partnea Taikiho Waititu. Video z červeného koberca si môžete pozrieť nižšie.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #fanúšikovia #Instagram #Rita Ora #provokácia #VOICE

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...