Dánka Christensen sa v 52 rokoch znovu vyzlieka! V kampani na bielizeň ohúri

S jej ukážkovými krivkami patrila medzi hviezdy prehliadok zvodných kúskov aj spodnej bielizne a nemení sa to ani po prekročení päťdesiatky. Dánska modelka Helena Christensen ohúri v novej kampani.

21.09.2021 00:00
debata
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Helena (@helenachristensen)

Rodáčka z Kodane zverejnila pred pár dňami na svojom profile sériu nových záberov. Ide o fotografie pre značku luxusnej spodnej bielizne Coco de Mer, ktorá si ju vybrala za svoju ambasádorku. Na niekoľkých fotografiách vidieť Christensenovú v provokatívnych (prevažne čiernych) súpravách či modeloch podprseniek a podväzkových pásov. Dnes 52-ročná Helena vyzerá na fotkách skutočne úchvatne.

Zaujímavosťou však tiež je, že celá kampaň, ktorá sa objavila online, vznikla v réžii samotnej modelky, ktorá sa rokmi presadila aj ako fotografka. Christensenovú vidieť aj na samotných záberoch ako v rukách drží tlačidlo s káblikom na samospúšť. V jej rukách bol okrem fotenia aj celý styling, o úpravu sa však postaral prizvaný tím.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Helena (@helenachristensen)

Pre Christensenovú pritom ide už o ďalšiu veľkú kampaň pre renomovaného výrobcu bielizne za posledné roky. Tesne pred štartom pandémie koronavírusu sa Dánka ocitla aj vo výbere modeliek z rôznych generácií, ktoré do svojej vtedajšej kampane obsadila značka Victoria's Secret. Po jej boku sa v tom čase objavila aj česká topmodelka Daniela Peštová.

Rozdiel medzi výslednou vizuálnou podobou kampane Victoria's Secret a Coco de Mer je však zjavný. Tá druhá je omnoho sexuálnejšia, rafinovanejšia a zároveň prirodzenejšia. Posúďte sami…

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Coco de Mer London (@cocodemeruk)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Instagram #bielizeň #Helena Christensen #fotografovanie

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...