Sexy aj v úbore do fitka! Rita Ora v uliciach Sydney predvádza zvodnú figúru

Môže sa pýšiť naozaj príťažlivými krivkami a podľa najnovších záberov je jasné, čomu za ne vďačí. Speváčka Rita Ora nepodceňuje pravidelný pohyb a cvičenie.

07.12.2021 00:00
646335172 Foto:
Speváčka Rita Ora vyrazila do fitness-centra v Sydney.
debata (2)

Britská hviezda, ktorá sa pred pár mesiacmi presídlila do Austrálie, sa počas víkendu objavila v uliciach Sydney. Paparazzovia ju zachytili práve vo chvíli, keď si to „šinula“ do svojho obľúbeného fitness-centra. Oblečená v sivej elastickej športovej podprsenke a legínsach, s kabelkou prevesenou cez rameno a srdečným úsmevom na perách – Ora síce pôsobila ako celkom obyčajné (sexy) dievča, no zároveň bola neprehliadnuteľná.

Tridsaťjedenročná speváčka podľa viacerých zdrojov však pôsobí šťastne aj kvôli tomu, že sa jej darí v súkromí. Ora už niekoľko mesiacov tvorí pár a novozélandským režisérom a hercom Taikom Waititim.

zväčšiť Speváčka Rita Ora a jej partner - režisér Taika... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Hungary European MTV Awards 2021 Arrivals Speváčka Rita Ora a jej partner - režisér Taika Waititi.

Dvojicu naposledy bolo možné zhliadnuť v Budapešti, kde sa konali ceny MTV Europe Music Awards. Ako nominovaná hviezda dorazila kráska s kosovskou krvou v žilách v čiernej večernej kreácii s perím. A jej rovnako slávny priateľ (Waititi má doma Oscara za scenár k filmu JoJo Rabbit a režíroval už druhý film o Thorovi) si ju počas večera dokonca sám fotil – stojac vedľa reportérov a fotografov z celého sveta.

Hoci o svojom spoločnom súkromí dvojica nehovorí, pôvabná speváčka sa nedávno predsa len vyjadrila. Diplomaticky. „Momentálne sa nachádzam v mojom živote na tom správnom mieste. To je všetko, čo k tomu poviem. Skrátka si myslím, že súkromie je dôležité,“ vyhlásila pre austrálske vydanie magazínu Vogue. Doplnila ešte, že veľa sa naučila (a poučila) vo svojich dvadsiatich.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia
Speváčka Rita Ora a jej partner - režisér Taika...
Partneri Marton Pal a Adam Hanol. Dvojica sa...
+18Spevák Ed Sheeran tiež zavítal do Budapešti.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Rita Ora #fitness #postava #sydney #sexy #Taika Waititi

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...