Zo stránok katalógu opäť na verejnej pláži: Zvodné krivky v bikinách však nechýbali!

Zdá sa, že záver roka je pre ňu časom dovoleniek a oddychu. Príťažlivá modelka, ktorú preslávili snímky v najslávnejšom plavkovom katalógu planéty, sa opäť ocitla v plavkách.

10.12.2021 00:00
647079059 Foto:
Modelka Brooks Nader na pláži v Miami Beach.
debata

Reč je o Brooks Naderovej, rodáčka z Louisiany, ktorá bola niekoľko rokov hviezdou plážového katalógu Sports Illustrated Swimsuit Issue. Podobne ako pred rokom, aj tento december sa rozhodla stráviť zjavne na pláži v Miami. Paparazzovia ju zachytili v spoločnosti kamarátov. A, samozrejme, v príťažlivých bikinách, ktoré odhalili sexy figúru.

Nader, ktorá žije aj s manželom Williamom Haireom v New Yorku, patrí medzi vyhľadávané modelky práve v segmente zvodnejších záberov a reklamy na produkty ako sú spodná bielizeň či plavky. Niet sa však čo diviť – aj video či fotografie z pláže, ktoré vznikli pred pár dňami, sú jasným vysvetlením, prečo to tak je.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Podľa viacerých zdrojov sa zdá, že na pláži v Miami oslavuje kráska s libanonskou krvou v žilách výročie svojho manželstva. Spoločne so svojím partnerom sa vzali presne 14. decembra 2019 a už druhý rok za sebou strávili dni blížiace sa k ich výročiu sobáša práve na Miami.

V stredu večer potom sexy modelka stihla aj jeden gala event. Išlo o vyhlásenie cien športového magazínu Sports Illustrated, na ktoré si obliekla trblietavé elastické šaty zvýrazňujúce jej ukážkové krivky. A pózovanie pred kamerou (vidieť ho môžete na odkaze z Instagramu) bolo ešte zvodnejšie – veď posúďte sami.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brooks Nader (@brooksnader)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #Miami #Sports Illustrated #sexy #Brooks Nader

+ Zdravý životný štýl vás nabije pozitívnou energiou.
Naučte sa hovoriť nie zbytočným výdavkom a strate času....

+ Vyvážená strava a dostatok vody sú základom dobrého zdravia.
Investovanie času do finančného vzdelávania sa...