Čože je to päťdesiatka? Mary J. Blige si (ju) užíva v mini bikinách a s fľašou v ruke!

Už niekoľko dní si užíva slnečné počasie v Miami. Počas uplynulého víkendu tiež americká hudobná diva Mary J. Blige stihla otvorenie nočného klubu aj koktejl na pláži s kamarátkou.

14.12.2021 00:00
647493393 Foto:
Speváčka Mary J. Blige s dvoma fľašami v ruke na pláži v Miami.
debata

Držiteľka niekoľkých cien Grammy bola zjavne v dobrej nálade, keď sa počas uplynulého víkendu objavila na slnkom zaliatej piesočnatej pláži. Paparazzovia ju tam sledovali už niekoľko dní. Tentoraz mala päťdesiatnička na sebe miniatúrne bikiny z dielne značky Versace a spoločnosť v podobe neznámej dámy – pravdepodobne kamarátky.

Čo zaujalo asi ešte viac, bolo popíjanie priamo na pláži. Bligeovú zachytili objektívy s dvoma fľašami alkoholu v ruke, následne si namiešaný drink vzala dokonca priamo k moru a upíjala s úsmevom z koktejlového pohára. V jednom momente dokonca reportérom zapózovala s alkoholom v rukách.

Video
VIDEO: Speváčka Mary J. Blige na pláži s kamarátkou. Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Dobrá nálada je jedna vec, ale v USA je pomerne prekvapivý, že sa hviezda predvádzala takto „otvorene“ s alkoholickými nápojmi. To je totiž v Amerike vo väčšine štátov zákazáne a alkohol si môžete brať so sebou von len v prípade, ak je zabalený v papierovom nepriehľadnom obale. Tým sa však zjavne Mary J. Blige netrápila.

O pár hodín po plážovom relaxe sa potom hudobná diva objavila na otvorení podniku Sexy Fish (Sexy rybka), pričom dorazila v provokatívnom elastickom overale na ramienkach so zvieracím vzorom.

647184424 Čítajte viac Fotíte nás, páni? Tak si len foťte... blond Švédka paparazzom servírovala sexi pózy na pláži

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #pláž #bikiny #Miami #Mary J. Blige

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...