Toto skrýva pavúčí muž pod sakom? Holland napol bicepsy a vyrazil do talk-šou

Blížiaca sa svetová premiéra novej marvelovky zo série o pavúčom mužovi poriadne zamestnáva jej hlavných predstaviteľov. Okrem premiér už absolvovali aj množstvo televíznych rozhovorov. Naposledy napríklad aj v talk-šou Jimmyho Kimmela.

15.12.2021 08:00
LA Premiere of "Spider-Man: No Way Home" Foto: ,
Herec a predstaviteľ Spider-Mana Tom Holland pózuje fotografom.
debata

Trojica hlavných predstaviteľov zamierila do štúdií v Los Angeles, kde sa konalo nakrúcanie jednej z epizód a dočkala sa bujarého pokrikovania od fanúšikov aj fotografov. Čo však v tomto prípade zaujalo asi ešte viac, bola možnosť vidieť hlavného predstaviteľa filmu, britského herca Toma Hollanda, bez saka či koženej bundy. A áno, tušíte správne, predviedol svoju formu.

Dvadsaťpäťročný britský rodák, ktorý sa doposiaľ objavil vo filmoch o Spider-Manovi trikrát a ďalšie tri snímky ho vraj čakajú, dorazil do televízneho štúdia v kombinácii čierneho trička s golierikom a vlnených nohavíc s lampasom. Nedalo sa prehliadnuť, že Tom sa venuje pravidelnému tréningu. Pod tričkom sa mu napínali svaly, viditeľné boli aj bicepsy či vypracovaný zadok.

Herečka Marisa Tomei žiarila v zlatej kreácii...
Make-up star Jeffree Star.
+12Partneri vo filme, ale aj v súkromí - herec Tom...

Samozrejme, po zverejnení záberov na sociálnych sieťach sa okamžite objavilo množstvo pochvalných komentárov či dokonca poznámok o tom, aký sexy herec je a kto by si ho prial mať za milenca.

V tomto prípade si však asi väčšina „hollandovských“ fanúšičiek a fanúšikov musí nechať zájsť chuť. Tom Holland je už dlhší čas partnerom svojej filmovej spidermanovskej kolegyne – herečky a speváčky Zendaye. Dvojica sa dala dohromady už pred pár rokmi pri nakrúcaní prvého filmu o Spider-Manovi, no potom sa ich cesty rozišli. Znovu sa však k sebe vrátili a zdá sa, že ich vzájomná náklonnosť neoslabuje.

Dokazuje to aj video z pondelňajšej premiéry, kde sa Holland nežne dotýka svojej partnerky a hrdo po jej boku pózuje fotografom. Dvojici pritom neprekáža ani výškový rozdiel, keďže v tomto prípade je to práve 178 centimetrov vysoká Američanka, ktorá je zvyčajne od svojho partnera vyššia – v súkromí aj na spoločenských akciách (v podpätkoch). Holland meria údajne 173 cm.

Video
VIDEO: Tom Holland kráča do televíznej talk-šou.

„Pamätám si, keď som ešte robil testovacie nakrúcanie pre prvého Spider-Mana a každé jedno dievča bolo vyššie ako ja. Vtedy som sa trochu čudoval, prečo urobil Jon Watts (režisér) takéto rozhodnutie. Ale ak mám byť fér, skrátka som nižší. A možno sa Jon rozhodol vybrať pre mňa vyššiu partnerku, aby prelomil všetky tie hlúpe stereotypy, že žena nesmie byť vyššia ako muž. A ja si myslím, že to je super,“ uviedol Holland nedávno v televíznom rozhovore.

Dodávame, že nie je nič príťažlivejšie ako muž, ktorého sebavedomie nezávisí od centimetrov jeho partnerky.

Video

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Tom Holland #Spider-Man: Bez domova

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Pravidelné cvičenie a vyvážená strava zlepšia vaše zdravie.
Pomôžte komu sa dá, možno aj vy raz budete...