Krivky Kardashianky, k nim miniatúrne plavky! Táto Austrálčanka vie na pláži zaujať

Možno aj vďaka svojim krivkám, nápadne pripomínajúcim kardashianovské obliny, sa stala taká populárna. Austrálska rodáčka a návrhárka plaviek Bianca Elouise bola magnetom na pláži v Miami.

23.02.2022 00:00
debata (4)
Video
VIDEO: Návrhárka plaviek Bianca Elouise na pláži v Miami s kamarátkami. Zdroj: Profimedia

Plavovláska, ktorú preslávila tvorba športovo ladenej plážovej garderóby so sexy detailmi, sa objavila na obľúbenej pláži v spoločnosti skupiny kamarátok. Hoci pre americký trh je Elouise relatívne neznáma, pár reportérov si ju predsa len vyčíhalo. Lákadlom boli aj momentky kyprej Austrálčanky v plavkách s tanga nohavičkami, ktoré odhaľovali jej bujné proporcie.

Ako napísal britský denník Daily Mail, úspech Elouiseovej a jej vlastnej značky pod názvom Myra Swim sa pretavil do nedávneho zaradenia dizajnérky do zoznamu magazínu Forbes. Ten ju pasoval do pozície úspešných podnikateľov pod tridsať rokov aj vďaka tomu, že so značkou, ktorú založila už v roku 2014, sa zastabilizovala na trhu a darí sa jej s úspechom podnikať a zvyšovať hodnotu svojej spoločnosti.

zväčšiť Austrálska dizajnérka plaviek Bianca Elouise na... Foto: Pichichipixx.com / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Bianca Elouise, pláž, bikini Austrálska dizajnérka plaviek Bianca Elouise na pláži v Miami.

Samozrejme, na pláži v Miami predviedla Bianca kúsky z vlastnej kolekcie. Médiá si však všimli, že doplnené boli plavky už značkovými kúskami slávnejších mien – napríklad v jej rukách nechýbala plážová kabelka Dior, ku ktorej mala doladené aj plážové šlapky.

Modelky Melanie Ribbe (v strede v bielych...
Herečka Jennifer Aniston si užívala chvíle...
+3Speváčka Dua Lipa si užívala na pláži po tom,...

Elouise zjavne spokojná sama so sebou sa paparazzovskými zábermi pochválila aj na vlastnom Instagrame, ktorý je plný momentiek z pláže. A záberov s dôrazom na jej kypré oblé pozadie. Viac si ich môžete pozrieť nižšie. Na videu potom nájdete Biancu v spoločnosti skupiny kamarátok, ako si užívali plážovú idylku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @biancaelouise

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @biancaelouise

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @biancaelouise

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #bikiny #plavky #Miami #návrhárka

+ Netvárte sa, že všetky veci idú okolo vás, budú sa tak tváriť aj ostatní.
Neprestaňte pred koncom, smotanu za...

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...