Mama, manželka a podnikavá dáma... a na pláži? Keď ide do plaviek, Alba je hotový magnet

Je to ich obľúbená rodinná destinácia - do Mexika si herečka a podnikateľka Jessica Alba odletela s rodinou v minulosti už viackrát a výnimku nespravili ani tento rok pred príchodom Veľkej noci.

19.04.2022 00:00
Jessica Alba Foto:
Herečka a podnikateľka Jessica Alba sa pár dní pred Veľkou nocou vybrala na rodinnú dovolenku. Aj ako trojnásobná mama je však magnetom pre paparazzov. Vďaka svojej sexi figúre a krivkám.
debata

Výnimkou však nebolo ani správanie sa paparazzov, ktorí sa mexických letoviskách ako je Cabo a San Lucas zdržiavajú takmer celoročne – prítomnosť štyridsaťročnej hollywoodskej krásky, ktorá je posledné roky známejšia viac ako podnikateľka s vlastnou značkou The Honest Company, vyvolala ich enormný záujem.

Niet sa však veľmi čo diviť – Alba, ktorú si svet pamätá z hitov ako Sin City či Do hlbočiny, patrí stále medzi najpôvabnejšie americké hviezdy a pohľad na ňu na pláži tiež vyvoláva obdiv. Herečka je mamou troch detí, ale keďže herecký biznis je tvrdý chlebíček, aj popri nich musí dbať na starostlivosť o vlastnú figúru a formu. Výsledok bolo vidieť aj na spomenutej mexickej dovolenke, ktorá prebehla pár dní pred príchodom Veľkej noci.

zväčšiť Herečka a podnikateľka Jessica Alba sa pár dní... Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Jessica Alba Herečka a podnikateľka Jessica Alba sa pár dní pred Veľkou nocou vybrala na rodinnú dovolenku. Aj ako trojnásobná mama je však magnetom pre paparazzov. Vďaka svojej sexi figúre a krivkám.

Albu zachytili objektívy v dvojdielnych ružových bikinách so športovou podprsenkou. Hoci nešlo o provokatívne odhaľujúci model, aký často vidieť na jej mladších kolegyniach, isté je, že na príťažlivosti to krásnej mame neubralo. Skôr naopak. Jessica nepôsobila prehnane, ale jednoducho príťažlivo a pôvabne. Vo chvíľach voľna sa venovala sama sebe, slneniu či čítaniu knihy – fotografi ju však zachytili aj v typicky rodinných chvíľkach, napríklad keď opaľovacím krémom natierala svojho syna či s manželom dohadovali plán na ľahký plážový obed.

Debbie St. Pierre Čítajte viac Úspornejšie to už nešlo? Slávna mama z TikToku v bikinách: Veď to sú len šnúrky...

Iba nedávno boli zverejnené správy o tom, ako sa darí herečkinej spoločnosti The Honest Company. Podľa správ The Hollywood Reporter zarobila hviezda za rok 2021 okolo osem miliónov dolárov. V aktuálnom roku sa pritom očakáva ďalšia expanzia firmy a jej rozšírenie pôsobnosti aj na medzinárodnom trhu.

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #rodina #bikiny #Jessica Alba

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...