Ani gram tuku?! Shakira na pláži ukázala štíhlu figúru, keď šlo dolu tričko, odhalila rebrá

Ako hudobná hviezda, ktorá sa na koncertoch dokáže bezmála dve hodiny hýbať, spievať a tancovať sa musí udržiavať vo forme. Kolumbijská speváčka Shakira ju predviedla aj počas rodinnej dovolenky.

21.04.2022 10:40
Shakira Foto:
Speváčka Shakira počas dovolenky na Pitiusas Islands v spoločnosti svojich dvoch detí, manžela a skupinky kamarátov.
debata

Hudobná diva sa objavila pred pár dňami na Baleárskych ostrovoch, kam odcestovala s časťou svojej rodiny. Sprevádzali ju jej dvaja synovia, ktorých otcom je futbalista Gerárd Piqué. Známy hráč klubu FC Barcelona však rodinke spoločnosť nerobil, má totiž teraz pracovné povinnosti v rámci španielskej futbalovej ligy. Piquého však zjavne zastúpila skupinka rodinných kamarátok a ich detí – Shakiru v spoločnosti viacerých žien a ratolestí zachytili na niekoľkých záberoch.

zväčšiť Speváčka Shakira predviedla na pláži na... Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Shakira Speváčka Shakira predviedla na pláži na dovolenke svoju štíhlu postavu. Zdá sa, že niet na nej ani gramu tuku.

Samozrejme, bola to práve 45-ročná blondínka, ktorá zaujala objektívy paparazzov najviac. Reportéri Shakiru pristihli na kamenistej pláži, keď sa uložila na rozloženú prikrývku. Najprv ponúkla pohľad na výrazné žlté plavky s exotickým vzorom, ktoré ukrývala pod čiernou mikinou. Tú si následne znovu obliekla a potom zase vyzliekla.

Doja Cat Čítajte viac Rihanna či Dua Lipa? Dámy, pozor... nová megastar má talent a nebojí sa provokovať

Zdá sa, že počasie v tejto časti roka ešte nie je ani na Baleárskych ostrovoch úplne dovolenkové a letné. Pri sledovaní hviezdy však zaujal aj ďalší fakt. Kolumbijská rodáčka je naozaj štíhla ako prútik. V jednom momente sa jej pod kožou rysovali rebrá, akoby nemala na tele ani gram tuku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Shakira (@shakira)

V prípade hudobnej kariéry medzinárodnej hviezdy, ktorej hudba a vystúpenia sú postavené na množstve tanca a energických pódiových číslach, to však asi nikoho neprekvapí. Najbližšie by sa fanúšikovia autorky hitu Hips don't lie mali dočkať novinky Tefelicito, ktorú už avizovala aj na svojom Instagrame. Ide o spoluprácu so spevákom Alejandrom Rauwom.

VIDEO: Najsexi partnerky futbalistov

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #pláž #Shakira #paparazzi #štíhla #mall.tv

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...