Jennifer Aniston v bikinách spomína na úchvatnú dovolenku: Vezmite nás so sebou, prosia ju kolegovia

Leto nie je časom dovoleniek len pre "bežných smrteľníkov", ale aj hollywoodske hviezdy. Z jednej sa práve vrátila herečka Jennifer Aniston a už prosí..."vezmite ma späť".

17.08.2022 15:00
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Päťdesiattriročná hviezda, ktorú svet bude navždy poznať ako Rachel z Priateľov, ale ktorá sa tiež dokázala presadiť vo filme a televízii ďalšími stvárneniami, sa na svojom Instagrame pochválila sériou dovolenkových záberov. Vznikli na bližšie nešpecifikovanom mieste, no je jasné, že Jen na dovolenke nebola sama.

Patricie Pagáčová Čítajte viac Porotkyňa zo Superstar o forme v bikinách: V lete sa pije pivo, griluje, potom nemám mať bachor

Spoločnosť sympatickej päťdesiatničke robil kolega Jason Bateman so svojou manželkou Ankou, pričom trojica si zjavne užívala idylku kdesi pri čistom oceáne na ostrove so súkromným rezortom. „Vezmite nás späť,“ znel popis, ktorý Aniston pridala k sérii niekoľkých záberov. V komentároch pod ňou sa objavili aj humorné komentáre. Napríklad jeden od známeho módneho publicistu a kamaráta celebrít Dereka Blasberga: „Vezmite nás so sebou!“ Podobný komentár pridala aj komička a herečka Rebel Wilson. „Keď sa budete vracať, vezmete nás so sebou,“ napísala pre zmenu ona.

Herečka Jennifer Aniston na akcii Chanel v roku... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Chanel and NRDC Host Dinner to Celebrate Our Majestic Oceans Herečka Jennifer Aniston na akcii Chanel v roku 2018.

Aniston, samozrejme, svojim postom na sociálnej sieti dokázala rozvíriť aj hladinu pozornosti verejnosti a fanúšikov. Medzi fotografiami, ktoré pridala, sa totiž nachádza jedna, na ktorej pózuje v bikinách s klobúkom položeným na tvári. V kombinácii ružových bikinových nohavičiek a čiernej podprsenky predvádza ukážkovú figúru. Na ďalšej fotografii je potom zjavne herečka hore bez, no kamera zaberá detail jej tváre a pozadie za ňou.

Austrálska modelka Lucciana Beynon na pláži...
Česká modelka a moderátorka Alena Šeredová si...
+56Modelka Haley Kalil si na návšteve letoviska v...

S manželmi Batemanovcami sa hollywoodska herečka priatelí už roky, pričom dohromady ich zviedla práca. Herečka a jej kolega Jason Bateman si spoločne zahrali napríklad v komédiách Šéfovia na zabitie, ale tiež napríklad v dramédii Rozchod alebo komédii Vianočná párty.

VIDEO: Poznáte históriu dámskych plaviek? Pozrite sa s nami

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Jennifer Aniston #bikiny #Instagram #sexi #forma #mall.tv

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...