Fešák z Top Gun napína svaly v Mexiku, všetky oči na... aha, do bikín šla aj kráska z Upírskych denníkov

Kamarátske vzťahy panujú aj v Hollywoode. Zdá sa tak aspoň podľa záberov, ktoré paparazzovia zhotovili v Mexiku. Zachytených je na nich niekoľko známych tvárí filmového a televízneho sveta.

17.10.2022 00:00
Miles Teller Foto:
Herec Miles Teller a jeho vyšportované telo zachytené paparazzmi v letovisku Cabo.
debata

Na spoločnú dovolenku do vychytenej destinácii Cabo v Mexiku zamierila skupinka hercov a ich partnerov, pričom sa to neobišl bez všeobecnej pozornosti a záujmu médií, ale aj fanúšikov. O prvú „dávku“ sa postaral herec Miles Teller, ktorého diváci môžu poznať napríklad aj z pokračovania filmu Top Gun.

Ivanka Trump Čítajte viac Ivanka Trump šla do bikín! Len kúsok červenej látky a pohľad, ktorému neodoláte

Tridsaťpäťročný Teller, ktorý bol v minulosti horúcim kandidátom na stvárnenie Elvisa Presleyho v životopisnom filme (no napokon konkurz vyhral Austin Butler), upútal pozornosť svojou formou. Svalnatý a vyšportovaný, oblečený do šortkových plaviek – tak zachytili objektívy fešného herca, ktorého zábery vzápätí obleteli najmä americké médiá a sociálne siete a vyvolali početné komentáre či pochvaly. Niet sa však čo diviť, Teller naozaj dáva svojmu telu zabrať a príťažlivé výsledky vidieť.

zväčšiť Herečka Nina Dobrev na zábere z dovolenky v... Foto: Profimedia
Nina Dobrev Herečka Nina Dobrev na zábere z dovolenky v Mexiku, kde sa objavila v spoločnosti herca Milesa Tellera a jeho manželky Keleigh Sperry.

Hercovi robila v Mexiku spoločnosť jeho manželka Keleigh Sperry, celý výlet bol súčasťou osláv jej tridsiatich narodenín. No paparazzov, ktorí hliadkovali v okolí vily, zaujala ešte viac iná dáma.

Na spoločnej dovolenke sa totiž objavila aj herečka Nina Dobrev, ktorú zase filmoví a televízni fanúšikovia poznajú z hitového seriálu Upírske denníky. Kráska s bulharskou krvou v žilách si už počas účinkovania v ňom vydobyla pozornosť publika a keď sa pred pár dňami vyzliekla do bikín, o pozornosť tiež núdzu nemala.

VIDEO: Kráľovskí EX! Viete, s kým randili princovia a princezné, kým našli tých pravých?!

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Mexiko #dovolenka #bikiny #Nina Dobrev #forma #svaly #Miles Teller

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....