DiCapriova bývalka predvádza krivky v Miami! Tento sexy pohľad si už miesto Lea užíva kontroverzný YouTuber

Aj ona bola niekoľko mesiacov partnerkou jedného z najznámejších hercov Hollywoodu. Dánku Ninu Agdalovú na to "predurčuje" profesia aj fyzická krása.

30.10.2022 10:30
Nina Agdal Foto:
Dánka Nina Agdal počas fotenia v Miami predvádzala svoje príťažlivé krivky.
debata

Tridsaťročná kráska, ktorá pochádza z dánskeho Hillerodu, sa pred pár dňami objavila na pláži v Miami. Dôvod bol pracovný a pritom zároveň pre okolie priam okulahodiaci. Agdal totiž v Miami fotila kolekciu letného oblečenia, plážových kúskov a bikín. Práve posledné absolútne zdôraznilo, že modelka je v ukážkovej forme.

Okrem predvádzania bikín a bielizne je aj vášnivou športovkyňou a cvičeniu sa venuje doslova denne. Dokonca má vlastný program a celý wellness režim, ktorý predáva pod vlastným menom na sociálnych sieťach v rámci aplikácie.

zväčšiť Dánska topmodelka Nina Agdal počas fotenia v... Foto: Profimedia
Nina Agdal Dánska topmodelka Nina Agdal počas fotenia v Miami.

Nina Agdal bola v minulosti tiež partnerkou herca Leonarda DiCapria, čo jej tiež zvýšilo popularitu a prinieslo väčší záujem médií a verejnosti. Dvojica spolu randila na prelome rokov 2016 a 2017, tvorili pár niekoľko mesiacov. Potom sa však – ako to už s Leom chodí – rozišli.

World Premiere of "Don't Look Up" Čítajte viac Žiadna Ukrajinka, ale najslávnejšia modelka súčasnosti? DiCapria prichytili s touto kráskou, bude z toho nový vzťah?

Podobne ako hollywoodsky držiteľ Oscara, dlho nesmútila (a nezostala sama) ani pôvabná Dánka. Po jej boku sa vystriedalo niekoľko partnerov, tým posledným je momentálne Logan Paul. Americký zápasník, boxer a bývalá YouTube hviezda, ktorá v rámci svojho influencingu má na konte niekoľko škandálov, sa stretáva s Agdalovou niekoľko mesiacov.

Zápasník a YouTuber Logan Paul a jeho partnerka...
Dánska topmodelka Nina Agdal počas fotenia v...
+4Dánka Nina Agdal počas fotenia v Miami...

Zdroje z Paulovho okolia tvrdia, že práve krásna Nina mu pomohla upokojiť sa. Naposledy partnerov zachytili objektívy spoločne na pláži, ale tiež pri rannom behu, ktorý obaja absolvovali v rámci svojho pravidelného denného tréningu.

VIDEO: Slovenské TOP modelky vo svete

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fotenie #Leonardo DiCaprio #Miami #Nina Agdal #sexy #Logan Paul

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...