Má 19, slávne meno a v bikinách na pláži... dcéra Heidi Klumovej zdedila po mame pôvab aj sexepíl, takto uchvátila v Taliansku

Jej kariéra modelky je podľa mnohých diskutabilná. Bez slávneho mena by vraj nemala šancu, tvrdia o Leni Klumovej. Jedno je však isté, dcéra slávnej modelky Heidi Klumovej má šancu byť hviezdou pláže.

23.08.2023 12:00
Leni Klum Foto:
Devätnásťročná Leni Klum na dovolenke na pláži Forte dei Marmi v Taliansku predvádzala svoje príťažlivé krivky v bikinách.
debata (2)

Dôkazom sú aj zábery z talianskej dovolenky, na ktorej sa v týchto dňoch 19-ročná Leni objavila v spoločnosti svojho priateľa Arisa Rachevsky a skupinky kamarátov. Magnetom pre paparazzov však bola predovšetkým prvorodená dcéra nemeckej rodáčky Klumovej, ktorá sa po úspešnej kariére v modelingu presadila aj v televíznom biznise a podnikaní.

788919672 Čítajte viac Nežnosti na pláži? Stále ich neprešli... 50-nička Heidi Klum sa túli k manželovi a predvádza. Samozrejme, top formu

Leni Klum na pláž vyrazila v miniatúrnych bikinách a okrem nežností s partnerom Arisom si užila aj leňošenie na nafukovacom ležadle či smiech a debaty s priateľmi. Útla mladá kráska však v každom momente priťahovala pozornosť svojím výzorom a sexy vzhľadom.

Modelka Leni Klum si užíva leto v Taliansku....
Leni Klum, dcéra modelky Heidi Klumovej, sa v...
+9Devätnásťročná Leni Klum na pláži v Taliansku...

Viaceré médiá neváhali Leni práve pre zábery z pláže porovnávať so slávnou mamou, ktorá najväčší zlom v kariére zaznamenala ako modelka pre plavky a spodnú bielizeň z dielne Victoria's Secret. Hoci Leni chýba typická modelkovská výška, isté je, že nejedna značka by si priala mať takú príťažlivú ambasádorku vo svojej reklame. Možno práve zábery z talianskeho letoviska Forte dei Marmi jej otvoria ďalšie dvere.

zväčšiť Leni Klum (vľavo) a  Heidi Klum vo vianočnej... Foto: Profimedia
Leni klum Leni Klum (vľavo) a Heidi Klum vo vianočnej kampani pre Intimissimi.

V minulosti sa už Leni Klum objavila na pár sexi záberoch aj v spoločnosti svojej mamy. Tá mimochodom tento rok oslávila okrúhle päťdesiate narodeniny a pár dní po nich predvádzala na pláži tiež svoju ukážkovú figúru. Viac si pozrite aj v galérii.

Supermodelka Heidi Klum na zábere z roku 2001 z...
Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2001.
+30Nemecká modelka Heidi Klum na zábere z roku 2001.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #pláž #bikiny #modelka #Heidi Klum #priateľ #Leni Klum

+ Nezabúdajte na poriadnu hydratáciu, vaše telo ju potrebuje.
Ukážte svoju zručnosť, ľudia si vás tak začnú viac...

+ Doprajte si pokojný večer, upokojte sa a užívajte si krásne chvíle.
Správne riadenie času a peňazí prinesie...