Nemáte za čo, odkázala Victoria Beckham na Instagrame. Fanúšikom ukázala manžela Davida len v boxerkách. Za hodinu mala polmilióna lajkov

Aj nedávny dokument na Netflixe priniesol novú dávku pozornosti a popularity smerom k manželom Victorii a Davidovi Beckhamovcom. Tešia sa z nej dodnes. A občas potešia fanúšikov niečím špeciálnym.

15.12.2023 17:30
David Beckham a jeho manželka Victoria Beckham Foto: ,
Spolumajiteľ tímu Inter Miami David Beckham a jeho manželka Victoria Beckham usadený v lóži pre majiteľov.
debata

Napríklad aj záberom, ktorý sa objavil v piatok popoludní na oficiálnej stránke britskej dizajnérky a bývalej členky dievčenskej hudobnej formácie Spice Girls. Mama štyroch detí, ktorá je za Davida Beckhama vydatá od roku 1999, sa pochválila práve manželovou fotkou. A nie hocijakou.

Britain Beckham Premiere Čítajte viac Boli sme z robotníckej triedy, vyhlásila Victoria Beckham. Reakcia manžela Davida na tento 'výmysel' baví internet, povedal jej...

„Pán elektrikár prišiel opraviť televízor… nemáte za čo,“ napísala 49-ročná Victoria k fotografii, na ktorej David leží na zemi a snaží sa opraviť pripojenie na televíznom prijímači v hotelovej izbe. Oblečené má len biele boxerky Calvin Klein a na zábere jasne vidieť jeho vyrysované a potetované telo.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Zhruba hodinu od zverejnenia mala fotografia niekdajšieho futbalového šampióna na profile jeho manželky bezmála polmilióna lajkov. Pribudli aj tisícky komentárov, v ktorých sa mnohí sledovatelia Victoriinho profilu rozplývali nad tým, ako sexi jej manžel vyzerá.

Celá rodina na premiére dokumentu 'Beckham' v...
David Beckham a  Victoria Beckham  na premiére...
+8Nicola Peltz Beckham na premiére dokumentu...

David Beckham v minulosti viackrát účinkoval v kampani na pánsku spodnú bielizeň. V jednej si dokonca zapózovali aj spoločne s manželkou, bola to kampaň pre značku Emporio Armani v roku 2009, ktorá v tom čase pomohla značke zdvihnúť zisky o niekoľko desiatok percent.

Victoria Beckham Čítajte viac Tajomstvo figúry Victorie Beckhamovej? 25 rokov denne rovnaké jedlo a... mama, ty najmä nevieš variť

Hoci odvtedy uplynulo rovných 14 rokov, obaja manželia sa udržiavajú stále vo výbornej fyzickej forme. Dôvodom bude určite aj prísny jedálniček a životný štýl – teda najmä v prípade Victorie Beckhamovej. Tušili ste, že takmer dvadsať rokov jedáva denne stále to isté? Viac čítajte v odkaze vyššie.

Kim Kardashian prichádza na prehliadku Victoria...
David Beckham a jeho dcéra Harper Beckham...
+11Herečka a producentka Eva Longoria sa prišla...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #David Beckham #Victoria Beckham #Instagram #sexi #spodná bielizeň

+ Alkoholom si sami ničíte svoje telo a zdravie, popremýšľajte nad tým.
Konštruktívna spätná väzba vedie k...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....