Jej nový film je poriadny prú... prepadák! Dakota Johnson zdrhla radšej za teplom, užíva si pláž s milovaným Martinom

Očakávania sa nenaplnili. Ba čo viac, zdá sa, že nový projekt hollywoodskej hviezdy bude slušný prepadák.

22.02.2024 00:00
Dakota Johnson a jej partner, hudobník Chris... Foto:
Herečka Dakota Johnson a jej partner, hudobník Chris Martin si spoločne užívajú mexickú dovolenku. Dvojicu zachytili paparazzovia po tom, čo sa pri prvých tržbách potvrdilo, že Johnsonovej nový film Madame Web sa zaradí medzi prepadáky z produkcie marvelovského univerza.
debata (1)

Reč je o filme Madame Web, najnovšom prírastku v rámci marvelovského univerza, ktorý pred kameru postavil v hlavnej úlohe americkú herečku Dakotu Johnsonovú. Predstavila sa ako Cassandra Webb s jasnovideckými schopnnosťami, no ani jej meno či slávna tvár nedokázali pritiahnuť do kín také množstvo divákov, ako sa to v minulosti darilo iným snímkam vytvoreným na základe známych komiksov.

Dakota Johnson Čítajte viac Len pavúčia sieť na dokonalom tele stačí... Dakota Johnson v priehľadných kúskoch propaguje nový film, niet divu, že je okolo nej horúco

Madame Web podľa informácií serveru The Hollywood Reporter zarobila počas premiérového víkendu sumu 26,2 milióna dolárov. To síce na prvé prečítanie neznie zle. Faktom však je, že rozpočet snímky bol podľa viacerých filmových serverov okolo 100 miliónov dolárov. Samozrejme, že film ešte nejaké peniaze zarobí v ďalších týždňoch a na medzinárodných trhoch – pre producentov to však s vysokou pravdepodobnosťou bude poriadne sklamanie.

Herečka Dakota Johnson a jej partner, hudobník...
Herečka Dakota Johnson si užíva mexické slnko a...
+9Herečka Dakota Johnson a jej partner, hudobník...

Ešte väčším je Madame Web pre kritikov. Napríklad na portáli RottenTomatoes.com má novinka tragické hodnotenie 13 percent a niektoré komentáre na adresu filmu znejú naozaj nelichotivo (recenziu Pravdy si prečítajte tu). Herečka Dakota Johnson priznala, že sama film ani nevidela. V tomto prípade však nejde len konkrétne o Madame Web, nepozerá väčšinu svojich filmov, aj keď niektoré už videla. „Je to pre mňa spôsob ako nemať existenciálnu krízu. Nepozerám moje filmy, je to súčasť starostlivosti o seba samu,“ komentovala v rozhovore pre Magic FM.

@magicfm “Not watching my movies is like self care” - Dakota Johnson gives an honest answer when it comes to watching herself in films ️ #dakotajohnson #madameweb #madamewebmovie #dakotajohnsonedit #dakotajohnsonfan #dakotajohnsoninterview #madamewebfilm #spidermanuniverse #spiderman #marvel #sonymarvel #fiftyshadesofgrey ♬ original sound - Magic Radio

Herečka sa momentálne nachádza na dovolenke v Mexiku, kam zamierila aj so svojím životným partnerom Chrisom Martinom. Niektoré médiá si neodpustili štipľavé poznámky o tom, že od svojho filmového prepadáku radšej ušla do tepla a exotiky. Pôvabnú 34-ročnú tmavovlásku a Martina zachytili objektívy paparazzov na pláži. Obaja vyzerali byť v dobrej nálade, prechádzali sa po pobreží a v jednom momente sa zdalo, že robia akúsi rozcvičku.

LA Premiere of "Madame Web" Čítajte viac Séria odhalených pôvabov pokračuje, Dakota Johnson iba v priehľadnej sieti spredu aj zozadu. Teraz má však tvrdú blond konkurenciu

Dakota Johnson sa predviedla v bielych jednodielnych plavkách, pričom potvrdila svoju fyzickú formu. Tú počas uplynulých týždňoch viackrát predviedla aj v rámci promo-šnúry k Madame Web. Jej priehľadné kreácie boli azda ešte odvážnejšie než plážová garderóba. Viac v galérii.

Komédie po slovensky? Toto nemám rada ako divák a nespravím to ani ako herec, hovorí Marcinková
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Dakota Johnson #Chris Martin #prepadák #Madame Web

+ Začnite sa viac hýbať, napríklad beh vášmu telu prospeje.
Ak dovolíte aby vás lenivosť zdolala, nič tak nikdy...

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...