Rihanna dole bez! Speváčka (opäť) šokuje fotkami bez nohavičiek

Provokácie v jednom kuse - speváčka Rihanna aj uplynulý víkend rozvírila hladinu záujmu o svoju osobu, keď sa na Twitteri objavili jej provokatívne zábery. Dole bez!

10.12.2012 16:00
Rihanna Foto:
Speváčka Rihanna na súkromných záberoch, ktoré zhotovila jej kamarátka Melissa Forde. Pózuje na nich bez nohavičiek.
debata (4)

Barbadoská rodáčka v minulých troch rokoch už hádam ukázala každú časť svojho tela s výnimkou intímnych partií od pása smerom nadol. Ale možno aj toho sa čoskoro fanúšikovia dočkajú. Dvadsaťštyriročná speváčka sa totiž cez víkend bez hanby nechala zvečniť svojou najlepšou kamarátkou Melissou Fordeovou. V priestoroch jej apartmánu zapózovala len v čiernej podprsenke, nohavičky jej chýbali.

Speváčka Rihanna na súkromných záberoch, ktoré... Foto: INSTAGRAM
Rihanna Speváčka Rihanna na súkromných záberoch, ktoré zhotovila jej kamarátka Melissa Forde. Pózuje na nich bez nohavičiek.

Hudobná diva si život očividne užíva plnými dúškami – v ruke pohár vína, v druhej cigareta. A k tomu aj zvodné pohľady pred objektívom. Provokatívne znel aj názov jednej z dvoch fotografií, ktoré Melissa zverejnila na svojom profile. „Kto by potreboval módu, keď máte mušličku,“ odkázala autorka záberov s odkazom na nezahalené intímne partie slávnej speváčky.

Speváčka Rihanna v televíznej šou Stavme sa, že... Foto: SITA, Harald Tittel
Rihanna Speváčka Rihanna v televíznej šou Stavme sa, že...

Rihanna zábery nekomentovala, ale je zrejmé, že voči nim asi neprotestovala – inak by už boli dávno preč z mikroblogovacej sieti. Ale aj samotná speváčka neváha podobné obrázky zavesiť na vlastný internetový profil.

Počas víkendu Rihanna tiež vystúpila v dvoch veľkolepých televíznych šou. Našťastie – tam zostala zahalená. Dáma, ktorá vydala nový album Unapologetic, zaspievala singel Diamonds v šou Stavme sa, že.. aj vo finále britského X Factor.

4 debata chyba

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Všetko je len o pohodlí, ak budete chcieť cvičiť tak cvičiť budete.
Dodržiavajte pracovnú zmluvu, v opačnom...