Toto si obliekla ako hosť na svadbu? Pozvať Kardashianku stojí za rozmyslenie, veď sa nik nepozerá na nevestu...

Vie ako priatiahnuť pozornosť a provokovať. To slávnej Kim Kardashianovej vždy išlo. Čo jej ide menej, je asi odhadnúť, čo sa hodí a čo už menej...

29.06.2023 00:00
Kim Kardashian Foto:
Americká star a podnikateľka Kim Kardashian nechýbala na prehliadke pánskej kolekcie Louis Vuitton v Paríži, ktorá predstavila prvú kolekciu z pera dizajnéra (rapera a producenta) Pharrella Williamsa.
debata (1)

Iba pred pár dňami sa slávna americká celebrita a podnikateľka objavila ako hosť na svadbe svojej bývalej asistentky Stephanie Shepherdovej, ktorá sa vydávala v Beverly Hills. Málokto sa však musel pozerať na nevestu, keď sa jej bývalá zamestnávateľka ukázala v šatách, ktoré skryli toho naozaj málo.

Kim Kardashian, fotenie, SKIMS Čítajte viac V bikinách pózuje v studenom vetre, jej výdrž však nie je to, čo ohúri. Pozrite sa, takto vyzerá Kardashianka bez retuše

Štyridsaťdvaročná Kim si obliekla model so sukňou s perforovaním na prednom dieli. Pod ním jej celkom jasne bolo vidieť čierne nohavičky. Od pása nahor si potom vystačila len s pár prúžkami látky – rafinovane umiestnenými na poprsí a okolo krku.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @nikkioh_presents

Štvornásobná mama bola pochopiteľným magnetom pre objektívy paparazzov, ktorí striehli na záplavu pozvaných celebritných hostí. Okrem Kim dorazila aj jej mama Kris Jenner či modelka Hailey Bieber alebo producent Clive Davis. Akurát nevestu a ženícha, mimochodom tiež už dnes relatívne známe tváre, pozornosť médií – aspoň tá najväčšia – obišla.

Kim Kardashian Čítajte viac Salma Hayek je majsterkou v kradnutí pozornosti, obrali ju o ňu Kardashianovej šaty. A toto všetko odhalila Shiffrinová

O mediálnu pozornosť pritom táto dáma nemá núdzu už niekoľko rokov a najnovšie jej do zoznamu pribudla aj ďalšia. Vďaka titulnej strane magazínu Vogue Italia, na ktorej pózuje v kolekcii Dolce & Gabbana. Na sociálnych sieťach sa tiež šíria sexi zábery z najnovšej kampane jej značky SKIMS, ktorú nafotil Steven Klein. V nej pre zmenu predvádza svoje krivky v latexových plavkách.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa RAF (@rafaelpavarotti_)

Kim Kardashian sa len pred pár dňami objavila aj medzi hosťami na debutovej pánskej prehliadke Louis Vuitton amerického rapera a producenta Pharrella Williamsa. Okrem nej si do prvého radu zasadli aj herečka Zendaya, speváčka Beyoncé či tehotná Rihanna. Viac si pozrite v našej minulotýždňovej galérii.

Herečka a speváčka Zendaya na pánskej...
Zľava: Natalia Vodianova, jej manžel Antoine...
+6Americká star a podnikateľka Kim Kardashian...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #šaty #svadba #Kim Kardashian

+ Neriešte momentálne to čo riešiť netreba, odložte to na neskôr.
Aj keď sa vám niečo nechce dokončite to,...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...