Brooke Shields sa pýši pôvabnou dcérou! Na ples si obliekla mamine šaty z roku 1998

Pravda | 07.06.2021 11:17
Jedna túžila po tom, aby jej šaty na záverečnú školskú slávnosť ušila slávna mama. Druhá si šaty slávnej mamy rovno požičala.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brooke Shields (@brookeshields)

Reč je o dcérach dvojice známych žien, ktoré pred pár dňami absolvovali očakávanú udalosť spájanú so študentským životom – takzvanú „prom“, respektíve niečo podobné ako našu stužkovú. Už pred pár dňami sme písali o tom, že na záverečnú slávnosť sa chystala aj dcéra herečky Jennie Garthovej, známej najmä ako Kelly zo seriálu Beverly Hills 902 10.

Osemnásťročná Lola Ray však mala na slávnu mamu veľkú prosbu – chcela, aby pre ňu šaty na „americkú stužkovú“ ušila. A to sa napokon aj stalo. Plavovlasá hviezda seriálového hitu 90-tych rokov sa svojím výtvorom (a pôvabnou dcérou) pochválila aj na sociálnej sieti.

Počas uplynulého víkendu však záverečnú slávnosť absolvovala aj dcéra ďalšej slávnej ženy – herečky a modelky Brooke Shieldsovej. A aj v jej prípade stoja za zmienku šaty. Hoci tentoraz sa krajčírskymi schopnosťami neblysla slávna herečka, ukázalo sa, že v rodine Shieldsových sa nosia modely s dôrazom na spomienky a ekologickú udržateľnosť.

brooke98 Čítajte viac Kučierky, vlny aj vyžehlené! Shieldsovej hriva inšpiruje, tu je 9 tipov pre každú ženu

Ako inak pomenovať fakt, že herečkina dcéra Rowan si na seba obliekla model ostročervených tubových šiat, ktoré v roku 1998 mala na sebe na cenách Zlatý glóbus jej slávna mama (foto nájdete po kliknutí na šípku v odkaze hore vpravo).

Päťdesiatšesťročná Brooke Shields sa rovnako pochválila týmto momentom na sociálnej sieti. „Myslela som si, že to bola výnimočná noc, keď som bola v roku 1998 nominovaná na Zlatý glóbus a obliekla som si tieto šaty. Ale nikto ma nepripravil na moment, keď v nich uvidím moju dcéru počas jej promočnej oslavy,“ napísala Shields na Instagrame. „Pyšná mama,“ dodala ešte herečka.

Herečka Jennie Garth Čítajte viac Kelly z Beverly Hills 902 10 sa pochválila 18-ročnou dcérou! Aha na dlhovlasú blondínku

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ