Šok pre fanúšikov aj kamošov! Rozvedená Nízlová je tehotná, otca zatiaľ tají

Pravda | 15.07.2021 09:05
Tajiť pôrod dieťaťa, svadbu či tehotenstva sa počas posledných mesiacov podarilo mnohým celebritám. A zdá sa, že tie svetové inšpirovali aj domáce tváre. V stredu šokovala svojím tajomstvom Veronika Nízlová.
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Speváčka a členka hudobnej súrodeneckej dvojice TWiiNS zverejnila na svojom profile na Instagrame záber v bikinách, na ktorom predviedla tehotenské bruško. „Už to asi viac neskryjem! V novembri budem mať tú česť byť mama. Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní. Neviem sa ťa dočkať, lásočka moja milovaná,“ napísala Nízlová k fotografii v ružových plavkách, ktorá vraví jasnou rečou.

Zároveň však jej zverejnením vyvolala poriadne prekvapenie, ba dokonca šok medzi fanúšikmi či celebritnými kolegami a kamarátmi. Málokto totiž tušil, že Veronika Nízlová je v šťastnom očakávaní. Hoci celý čas pridávala fotografie zo súkromia, dokonca nedávno aj z dovolenky a v bikinách, vždy bol záber zhotovený tak, že sa nedalo nič odhaliť. Zdá sa, že Nízlová sa rozhodla ísť s pravdou von.

Film Review - Black Widow Čítajte viac Tajomstvo odhalené! Johansson čaká druhé dieťa, vraj porodí každú chvíľu

Jedna otázka však stále zostáva – kto je otcom dieťaťa. Po boku rozvedenej Veroniky Nízlovej nebolo v posledných mesiacoch vídať žiadneho muža a o nikom neinformovala ani na Instagrame či iných sociálnych platformách. Minulý rok v máji sa Veronika alias Vebi rozišla s manželom Tomášom Krúpom a o pár mesiacov neskôr sa vrátila aj k rodnému priezvisku.

Ešte v decembri sa vyjadrila pri uvedení nového singla pod názvom Každý deň, že v jej živote žiaden nový muž nie je. Spieva v ňom o partnerskom vzťahu, ktorý sa rozpadol. "V mojom živote nový muž nie je. Ani neplánujem. Takto je mi dobre. Teraz si potrebujem oddýchnuť a naplno sa venovať albumu,“ povedala vtedy speváčka. Nuž, zdá sa, že názor pomerne rýchlo zmenila.

Ak dobre rátame a pôrod vychádza na november, k tehotenstvo prišlo vo februári, len pár týždňov po jej vyjadreniach o nezávislosti a užívaní si single života. Hoci, je tu ešte jedna možnosť – ktohovie, možno sa Veronika rozhodla, že bude single mama. V každom prípade, gratulujeme a držíme palce.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ